Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1408
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorEgeler, Gian-Andrea-
dc.contributor.authorvon Rickenbach, Flavio-
dc.contributor.authorBaur, Priska-
dc.date.accessioned2020-07-13T08:49:27Z-
dc.date.available2020-07-13T08:49:27Z-
dc.date.issued2020-06-
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/20255-
dc.descriptionNOVANIMAL Kurzberichtde_CH
dc.description.abstractIn the research project NOVANIMAL, a 12-week field experiment on meal choice was conducted in two university canteens. The transdisciplinary field experiment is a joint project of the catering company SV Schweiz, the ZHAW Facility Management and the research team. In this report we describe the research design, preparation and implementation of the field experiment, datasets and the opportunities and challenges of a real world lab project.de_CH
dc.format.extent27de_CH
dc.language.isodede_CH
dc.publisherZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaftende_CH
dc.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/de_CH
dc.subjectMethodende_CH
dc.subjectDesignde_CH
dc.subjectFeldexperimentde_CH
dc.subjectGastronomiede_CH
dc.subjectErnährungde_CH
dc.subjectMensade_CH
dc.subjectReallaborde_CH
dc.subjecttransdisziplinäre Forschungde_CH
dc.subjectGemeinschaftsgastronomiede_CH
dc.subjectVersuchsplanungde_CH
dc.subjectRandomisierte Menüausgabede_CH
dc.subjectABABAB-Umkehrdesignde_CH
dc.subjectInterventionende_CH
dc.subject.ddc150: Psychologiede_CH
dc.titleMenüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperimentde_CH
dc.typeWorking Paper – Gutachten – Studiede_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Umwelt und Natürliche Ressourcen (IUNR)de_CH
zhaw.publisher.placeWädenswilde_CH
dc.identifier.doi10.21256/zhaw-1408-
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.webfeedGeography of Foodde_CH
zhaw.funding.zhawNOVANIMAL Innovationen in der Ernährungde_CH
zhaw.author.additionalNode_CH
zhaw.display.portraitYesde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_Egeler_Menüwahl_in_der_Hochschulmensa_NOVANIMAL.pdf979.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
Egeler, G.-A., von Rickenbach, F., & Baur, P. (2020). Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-1408
Egeler, G.-A., von Rickenbach, F. and Baur, P. (2020) Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment. Wädenswil: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1408.
G.-A. Egeler, F. von Rickenbach, and P. Baur, “Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment,” ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Wädenswil, Jun. 2020. doi: 10.21256/zhaw-1408.
EGELER, Gian-Andrea, Flavio VON RICKENBACH und Priska BAUR, 2020. Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment. Wädenswil: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Egeler, Gian-Andrea, Flavio von Rickenbach, and Priska Baur. 2020. “Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment.” Wädenswil: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-1408.
Egeler, Gian-Andrea, et al. Menüwahl in der Hochschulmensa : Design & Durchführung Feldexperiment. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, June 2020, https://doi.org/10.21256/zhaw-1408.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.