Publication type: | Book part |
Type of review: | Editorial review |
Title: | Pralinénamen : Angewandte Linguistik für einen Schokoladehersteller |
Authors: | Pantli, Anna-Katharina |
Published in: | Food and Language : Sprache und Essen |
Editors of the parent work: | Lavric, Eva |
Page(s): | 79 |
Pages to: | 87 |
Issue Date: | 2009 |
Series: | InnTrans : Innsbrucker Beiträge zu Sprache, Kultur und Translation |
Series volume: | 2 |
Publisher / Ed. Institution: | Peter Lang |
Publisher / Ed. Institution: | Frankfurt am Main |
ISBN: | 978-3-631-56724-1 |
Language: | German |
Subjects: | Angewandte Linguistik; Schokolade; Sensory language |
Subject (DDC): | 418: Standard language usage |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/16992 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Applied Linguistics |
Organisational Unit: | Institute of Translation and Interpreting (IUED) |
Appears in collections: | Publikationen Angewandte Linguistik |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Pantli, A.-K. (2009). Pralinénamen : Angewandte Linguistik für einen Schokoladehersteller. In E. Lavric (ed.), Food and Language : Sprache und Essen (pp. 79–87). Peter Lang.
Pantli, A.-K. (2009) ‘Pralinénamen : Angewandte Linguistik für einen Schokoladehersteller’, in E. Lavric (ed.) Food and Language : Sprache und Essen. Frankfurt am Main: Peter Lang, pp. 79–87.
A.-K. Pantli, “Pralinénamen : Angewandte Linguistik für einen Schokoladehersteller,” in Food and Language : Sprache und Essen, E. Lavric, Ed. Frankfurt am Main: Peter Lang, 2009, pp. 79–87.
PANTLI, Anna-Katharina, 2009. Pralinénamen : Angewandte Linguistik für einen Schokoladehersteller. In: Eva LAVRIC (Hrsg.), Food and Language : Sprache und Essen. Frankfurt am Main: Peter Lang. S. 79–87. ISBN 978-3-631-56724-1
Pantli, Anna-Katharina. 2009. “Pralinénamen : Angewandte Linguistik für einen Schokoladehersteller.” In Food and Language : Sprache und Essen, edited by Eva Lavric, 79–87. Frankfurt am Main: Peter Lang.
Pantli, Anna-Katharina. “Pralinénamen : Angewandte Linguistik für einen Schokoladehersteller.” Food and Language : Sprache und Essen, edited by Eva Lavric, Peter Lang, 2009, pp. 79–87.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.