Publikationstyp: | Konferenz: Poster |
Art der Begutachtung: | Keine Angabe |
Titel: | Rapid estimation of total polyphenols in coffee brews by flow injection analysis with colorimetric detection |
Autor/-in: | Petrozzi, Sergio D'Ambrosio, Lucio Yeretzian, Chahan |
Erschienen in: | Chimia |
Band(Heft): | 64 |
Heft: | 7/8 |
Seite(n): | 474 |
Angaben zur Konferenz: | Fall Meeting of the Swiss Chemical Society, Zurich, 16 September 2010 |
Erscheinungsdatum: | 2010 |
Verlag / Hrsg. Institution: | Schweizerische Chemische Gesellschaft |
ISSN: | 0009-4293 |
Sprache: | Englisch |
Fachgebiet (DDC): | 663: Getränketechnologie |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12556 |
Volltext Version: | Publizierte Version |
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): | Lizenz gemäss Verlagsvertrag |
Departement: | Life Sciences und Facility Management |
Organisationseinheit: | Institut für Chemie und Biotechnologie (ICBT) |
Enthalten in den Sammlungen: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Petrozzi, S., D’Ambrosio, L., & Yeretzian, C. (2010). Rapid estimation of total polyphenols in coffee brews by flow injection analysis with colorimetric detection [Conference poster]. Chimia, 64(7/8), 474.
Petrozzi, S., D’Ambrosio, L. and Yeretzian, C. (2010) ‘Rapid estimation of total polyphenols in coffee brews by flow injection analysis with colorimetric detection’, in Chimia. Schweizerische Chemische Gesellschaft, p. 474.
S. Petrozzi, L. D’Ambrosio, and C. Yeretzian, “Rapid estimation of total polyphenols in coffee brews by flow injection analysis with colorimetric detection,” in Chimia, 2010, vol. 64, no. 7/8, p. 474.
PETROZZI, Sergio, Lucio D’AMBROSIO und Chahan YERETZIAN, 2010. Rapid estimation of total polyphenols in coffee brews by flow injection analysis with colorimetric detection. In: Chimia. Conference poster. Schweizerische Chemische Gesellschaft. 2010. S. 474
Petrozzi, Sergio, Lucio D’Ambrosio, and Chahan Yeretzian. 2010. “Rapid Estimation of Total Polyphenols in Coffee Brews by Flow Injection Analysis with Colorimetric Detection.” Conference poster. In Chimia, 64:474. Schweizerische Chemische Gesellschaft.
Petrozzi, Sergio, et al. “Rapid Estimation of Total Polyphenols in Coffee Brews by Flow Injection Analysis with Colorimetric Detection.” Chimia, vol. 64, no. 7/8, Schweizerische Chemische Gesellschaft, 2010, p. 474.
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