Publication type: | Conference other |
Type of review: | Not specified |
Title: | Sensorische Produkteigenschaften und Präferenzbildung |
Authors: | Huber, Petra |
Conference details: | 7. Fresenius Kosmetiktagung, Mainz, Deutschland, 31. März 2017 |
Issue Date: | 2017 |
Language: | German |
Subjects: | Testung; Sensorik; Kosmetik |
Subject (DDC): | 660: Chemical engineering |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6413 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Huber, P. (2017). Sensorische Produkteigenschaften und Präferenzbildung. 7. Fresenius Kosmetiktagung, Mainz, Deutschland, 31. März 2017.
Huber, P. (2017) ‘Sensorische Produkteigenschaften und Präferenzbildung’, in 7. Fresenius Kosmetiktagung, Mainz, Deutschland, 31. März 2017.
P. Huber, “Sensorische Produkteigenschaften und Präferenzbildung,” in 7. Fresenius Kosmetiktagung, Mainz, Deutschland, 31. März 2017, 2017.
HUBER, Petra, 2017. Sensorische Produkteigenschaften und Präferenzbildung. In: 7. Fresenius Kosmetiktagung, Mainz, Deutschland, 31. März 2017. Conference presentation. 2017
Huber, Petra. 2017. “Sensorische Produkteigenschaften und Präferenzbildung.” Conference presentation. In 7. Fresenius Kosmetiktagung, Mainz, Deutschland, 31. März 2017.
Huber, Petra. “Sensorische Produkteigenschaften und Präferenzbildung.” 7. Fresenius Kosmetiktagung, Mainz, Deutschland, 31. März 2017, 2017.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.