Publication type: Book part
Type of review: Not specified
Title: Diabetes und Sport
Authors: Niedermann Schneider, Karin
Published in: Diabetes Kochbuch : Grundlagen, Ernährungsempfehlungen und 100 Rezepte
Editors of the parent work: Ferreira-Haller, Sabine
Zumbrunn-Loosli, Natalie
Page(s): 27
Pages to: 28
Issue Date: 1998
Series: Gesundheit und Lebensfreude
Publisher / Ed. Institution: AT-Verlag
Publisher / Ed. Institution: Aarau
ISBN: 3-85502-618-1
Language: German
Subject (DDC): 616: Internal medicine and diseases
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/7787
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: School of Health Sciences
Appears in collections:Publikationen Gesundheit

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Niedermann Schneider, K. (1998). Diabetes und Sport. In S. Ferreira-Haller & N. Zumbrunn-Loosli (eds.), Diabetes Kochbuch : Grundlagen, Ernährungsempfehlungen und 100 Rezepte (pp. 27–28). AT-Verlag.
Niedermann Schneider, K. (1998) ‘Diabetes und Sport’, in S. Ferreira-Haller and N. Zumbrunn-Loosli (eds) Diabetes Kochbuch : Grundlagen, Ernährungsempfehlungen und 100 Rezepte. Aarau: AT-Verlag, pp. 27–28.
K. Niedermann Schneider, “Diabetes und Sport,” in Diabetes Kochbuch : Grundlagen, Ernährungsempfehlungen und 100 Rezepte, S. Ferreira-Haller and N. Zumbrunn-Loosli, Eds. Aarau: AT-Verlag, 1998, pp. 27–28.
NIEDERMANN SCHNEIDER, Karin, 1998. Diabetes und Sport. In: Sabine FERREIRA-HALLER und Natalie ZUMBRUNN-LOOSLI (Hrsg.), Diabetes Kochbuch : Grundlagen, Ernährungsempfehlungen und 100 Rezepte. Aarau: AT-Verlag. S. 27–28. ISBN 3-85502-618-1
Niedermann Schneider, Karin. 1998. “Diabetes und Sport.” In Diabetes Kochbuch : Grundlagen, Ernährungsempfehlungen und 100 Rezepte, edited by Sabine Ferreira-Haller and Natalie Zumbrunn-Loosli, 27–28. Aarau: AT-Verlag.
Niedermann Schneider, Karin. “Diabetes und Sport.” Diabetes Kochbuch : Grundlagen, Ernährungsempfehlungen und 100 Rezepte, edited by Sabine Ferreira-Haller and Natalie Zumbrunn-Loosli, AT-Verlag, 1998, pp. 27–28.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.