Publication type: | Book part |
Type of review: | Editorial review |
Title: | Kommentierung von ZPO 46 |
Authors: | Giroud, Roger |
Published in: | Schweizerische Zivilprozessordnung |
Editors of the parent work: | SpĆ¼hler, Karl Tenchio, Luca Infanger, Dominik |
Page(s): | 266 |
Pages to: | 269 |
Issue Date: | 2010 |
Series: | Basler Kommentar |
Publisher / Ed. Institution: | Helbing & Lichtenhahn |
Publisher / Ed. Institution: | Basel |
ISBN: | 978-3-7190-2323-2 |
Language: | German |
Subjects: | Zivilprozessordnung |
Subject (DDC): | 347: Civil procedure law (CH) |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/12631 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | School of Management and Law |
Appears in collections: | Publikationen School of Management and Law |
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Giroud, R. (2010). Kommentierung von ZPO 46. In K. Spühler, L. Tenchio, & D. Infanger (eds.), Schweizerische Zivilprozessordnung (pp. 266–269). Helbing & Lichtenhahn.
Giroud, R. (2010) ‘Kommentierung von ZPO 46’, in K. Spühler, L. Tenchio, and D. Infanger (eds) Schweizerische Zivilprozessordnung. Basel: Helbing & Lichtenhahn, pp. 266–269.
R. Giroud, “Kommentierung von ZPO 46,” in Schweizerische Zivilprozessordnung, K. Spühler, L. Tenchio, and D. Infanger, Eds. Basel: Helbing & Lichtenhahn, 2010, pp. 266–269.
GIROUD, Roger, 2010. Kommentierung von ZPO 46. In: Karl SPÜHLER, Luca TENCHIO und Dominik INFANGER (Hrsg.), Schweizerische Zivilprozessordnung. Basel: Helbing & Lichtenhahn. S. 266–269. ISBN 978-3-7190-2323-2
Giroud, Roger. 2010. “Kommentierung von ZPO 46.” In Schweizerische Zivilprozessordnung, edited by Karl Spühler, Luca Tenchio, and Dominik Infanger, 266–69. Basel: Helbing & Lichtenhahn.
Giroud, Roger. “Kommentierung von ZPO 46.” Schweizerische Zivilprozessordnung, edited by Karl Spühler et al., Helbing & Lichtenhahn, 2010, pp. 266–69.
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