Publication type: Conference other
Type of review: Peer review (abstract)
Title: Neuartige multifunktionale Inhaltsstoffe um Backwaren mit Folat und Vitamin B12 anzureichern
Authors: Sych, Janice Marie
Grattepanche, Franck
Miescher Schwenninger, Susanne
Kinner, Mathias
Lacroix, Kleinert
Conference details: 49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012
Issue Date: 2012
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
Further description: Vorstellung
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8274
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Published as part of the ZHAW project: Multifunctional bakery bioingredients
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Sych, J. M., Grattepanche, F., Miescher Schwenninger, S., Kinner, M., & Lacroix, K. (2012). Neuartige multifunktionale Inhaltsstoffe um Backwaren mit Folat und Vitamin B12 anzureichern. 49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
Sych, J.M. et al. (2012) ‘Neuartige multifunktionale Inhaltsstoffe um Backwaren mit Folat und Vitamin B12 anzureichern’, in 49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
J. M. Sych, F. Grattepanche, S. Miescher Schwenninger, M. Kinner, and K. Lacroix, “Neuartige multifunktionale Inhaltsstoffe um Backwaren mit Folat und Vitamin B12 anzureichern,” in 49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012, 2012.
SYCH, Janice Marie, Franck GRATTEPANCHE, Susanne MIESCHER SCHWENNINGER, Mathias KINNER und Kleinert LACROIX, 2012. Neuartige multifunktionale Inhaltsstoffe um Backwaren mit Folat und Vitamin B12 anzureichern. In: 49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012. Conference presentation. 2012
Sych, Janice Marie, Franck Grattepanche, Susanne Miescher Schwenninger, Mathias Kinner, and Kleinert Lacroix. 2012. “Neuartige multifunktionale Inhaltsstoffe um Backwaren mit Folat und Vitamin B12 anzureichern.” Conference presentation. In 49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012.
Sych, Janice Marie, et al. “Neuartige multifunktionale Inhaltsstoffe um Backwaren mit Folat und Vitamin B12 anzureichern.” 49. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, München, Deutschland, 14.-16. März 2012, 2012.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.