Publikationstyp: | Beitrag in wissenschaftlicher Zeitschrift |
Art der Begutachtung: | Peer review (Publikation) |
Titel: | Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent staling |
Autor/-in: | Tinzl-Malang, S. Grattepanche, F. Rast, P. Sych, Janice Marie Lacroix, C. |
Erschienen in: | Journal of Cereal Science |
Erscheinungsdatum: | 2018 |
Verlag / Hrsg. Institution: | Elsevier |
ISSN: | 0733-5210 |
Sprache: | Englisch |
Fachgebiet (DDC): | 664: Lebensmitteltechnologie |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8247 |
Volltext Version: | Publizierte Version |
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): | Lizenz gemäss Verlagsvertrag |
Departement: | Life Sciences und Facility Management |
Organisationseinheit: | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) |
Publiziert im Rahmen des ZHAW-Projekts: | Multifunctional bakery bioingredients |
Enthalten in den Sammlungen: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Tinzl-Malang, S., Grattepanche, F., Rast, P., Sych, J. M., & Lacroix, C. (2018). Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent staling. Journal of Cereal Science.
Tinzl-Malang, S. et al. (2018) ‘Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent staling’, Journal of Cereal Science [Preprint].
S. Tinzl-Malang, F. Grattepanche, P. Rast, J. M. Sych, and C. Lacroix, “Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent staling,” Journal of Cereal Science, 2018.
TINZL-MALANG, S., F. GRATTEPANCHE, P. RAST, Janice Marie SYCH und C. LACROIX, 2018. Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent staling. Journal of Cereal Science. 2018
Tinzl-Malang, S., F. Grattepanche, P. Rast, Janice Marie Sych, and C. Lacroix. 2018. “Purified Exopolysaccharides from Weissella Confusa 11GU-1 and Propionibacterium Freudenreichii JS15 Act Synergistically on Bread Structure to Prevent Staling.” Journal of Cereal Science.
Tinzl-Malang, S., et al. “Purified Exopolysaccharides from Weissella Confusa 11GU-1 and Propionibacterium Freudenreichii JS15 Act Synergistically on Bread Structure to Prevent Staling.” Journal of Cereal Science, 2018.
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