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Publikationstyp: Konferenz: Proceedings
Art der Begutachtung: Editorial review
Titel: Expression of multidisciplinary flavour science : proceedings of the 12th Weurman Symposium
Herausgeber/-in: Blank, Imre
Wüst, Matthias
Yeretzian, Chahan
DOI: 10.21256/zhaw-4218
Umfang: 607
Angaben zur Konferenz: 12th Weurman Symposium, Interlaken, Switzerland, 2008
Erscheinungsdatum: 2010
Verlag / Hrsg. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Verlag / Hrsg. Institution: Winterthur
ISBN: 978-3-905745-19-1
ISSN: 2409-1669
2409-7527
Sprache: Englisch
Schlagwörter: Aroma
Fachgebiet (DDC): 500: Naturwissenschaften
664: Lebensmitteltechnologie
Zusammenfassung: The 12th Weurman Flavour Research Symposium contributed 177 lectures and posters to the wealth of flavor knowledge; these were presented in eight sessions: biology, retention and release, psychophysics, quality, thermal generation, bioflavors, impact molecules, and analytics. Emerging topics were discussed in three workshops dealing with flavor and health, in vivo flavor research, and flavor metabolomics. It has been an excellent forum for passionate exchange of recent results obtained in traditional and emerging fields of flavor research. The symposium allowed coverage of the broad diversity of flavor-related topics: comprising odor and taste; applying targeted and holistic approaches; using sensorial, chemical, biological, physical, and chemometric techniques; as well as considering nutrition and health aspects.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5237
Volltext Version: Publizierte Version
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): Lizenz gemäss Verlagsvertrag
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisationseinheit: Institut für Chemie und Biotechnologie (ICBT)
Enthalten in den Sammlungen:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Expression of multidisciplinary flavour science : proceedings of the 12th Weurman Symposium. (2010). In I. Blank, M. Wüst, & C. Yeretzian (Eds.), 12th Weurman Symposium, Interlaken, Switzerland, 2008. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-4218
Blank, I., Wüst, M. and Yeretzian, C. (eds) (2010) Expression of multidisciplinary flavour science : proceedings of the 12th Weurman Symposium, 12th Weurman Symposium, Interlaken, Switzerland, 2008. Winterthur: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-4218.
I. Blank, M. Wüst, and C. Yeretzian, Eds., Expression of multidisciplinary flavour science : proceedings of the 12th Weurman Symposium. Winterthur: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, 2010. doi: 10.21256/zhaw-4218.
BLANK, Imre, Matthias WÜST und Chahan YERETZIAN (Hrsg.), 2010. Expression of multidisciplinary flavour science : proceedings of the 12th Weurman Symposium, 2010. Winterthur: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. ISBN 978-3-905745-19-1
Blank, Imre, Matthias Wüst, and Chahan Yeretzian, eds. 2010. Expression of Multidisciplinary Flavour Science : Proceedings of the 12th Weurman Symposium. 12th Weurman Symposium, Interlaken, Switzerland, 2008. Winterthur: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-4218.
Blank, Imre, et al., editors. “Expression of Multidisciplinary Flavour Science : Proceedings of the 12th Weurman Symposium.” 12th Weurman Symposium, Interlaken, Switzerland, 2008, ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, 2010, https://doi.org/10.21256/zhaw-4218.


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