Publication type: | Book |
Type of review: | Not specified |
Title: | Fleischerei heute in Lernfeldern : mit Fachenglisch |
Authors: | Latz, Norbert Brombach, Christine Eichenauer, Gerhard Gehling, Johannes Herzog, Christiane Kudick, Klaus-Dieter Ristow, Bianca Simon, Christa Sprenger, Stefan Wiegand, Ronald |
Extent: | 672 |
Issue Date: | 2018 |
Edition: | 5. überarbeitete Auflage, revidierte Ausgabe |
Publisher / Ed. Institution: | Verlag Handwerk und Technik |
Publisher / Ed. Institution: | Hamburg |
ISBN: | 978-3-582-14003-6 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5133 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Latz, N., Brombach, C., Eichenauer, G., Gehling, J., Herzog, C., Kudick, K.-D., Ristow, B., Simon, C., Sprenger, S., & Wiegand, R. (2018). Fleischerei heute in Lernfeldern : mit Fachenglisch (5. überarbeitete Auflage, revidierte Ausgabe). Verlag Handwerk und Technik.
Latz, N. et al. (2018) Fleischerei heute in Lernfeldern : mit Fachenglisch. 5. überarbeitete Auflage, revidierte Ausgabe. Hamburg: Verlag Handwerk und Technik.
N. Latz et al., Fleischerei heute in Lernfeldern : mit Fachenglisch, 5. überarbeitete Auflage, revidierte Ausgabe. Hamburg: Verlag Handwerk und Technik, 2018.
LATZ, Norbert, Christine BROMBACH, Gerhard EICHENAUER, Johannes GEHLING, Christiane HERZOG, Klaus-Dieter KUDICK, Bianca RISTOW, Christa SIMON, Stefan SPRENGER und Ronald WIEGAND, 2018. Fleischerei heute in Lernfeldern : mit Fachenglisch. 5. überarbeitete Auflage, revidierte Ausgabe. Hamburg: Verlag Handwerk und Technik. ISBN 978-3-582-14003-6
Latz, Norbert, Christine Brombach, Gerhard Eichenauer, Johannes Gehling, Christiane Herzog, Klaus-Dieter Kudick, Bianca Ristow, Christa Simon, Stefan Sprenger, and Ronald Wiegand. 2018. Fleischerei heute in Lernfeldern : mit Fachenglisch. 5. überarbeitete Auflage, revidierte Ausgabe. Hamburg: Verlag Handwerk und Technik.
Latz, Norbert, et al. Fleischerei heute in Lernfeldern : mit Fachenglisch. 5. überarbeitete Auflage, revidierte Ausgabe, Verlag Handwerk und Technik, 2018.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.