Title: Fleischerei heute in Lernfeldern : mit Fachenglisch
Authors : Latz, Norbert
Brombach, Christine
Eichenauer, Gerhard
Gehling, Johannes
Herzog, Christiane
Kudick, Klaus-Dieter
Ristow, Bianca
Simon, Christa
Sprenger, Stefan
Wiegand, Ronald
Publisher / Ed. Institution : Verlag Handwerk und Technik
Publisher / Ed. Institution: Hamburg
Issue Date: 2018
Edition: 5. überarbeitete Auflage, revidierte Ausgabe
Language : Deutsch / German
Subject (DDC) : 664: Lebensmitteltechnologie / Food technology
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Publication type: Buch / Book
Type of review: Keine Angabe / Not specified
ISBN: 978-3-582-14003-6
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5133
License (according to publishing contract) : Lizenz gemäss Verlagsvertrag / Licence according to publishing contract
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.