Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1871
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBongartz, Annette-
dc.date.accessioned2018-03-27T12:56:20Z-
dc.date.available2018-03-27T12:56:20Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4270-
dc.language.isodede_CH
dc.publisherSalz Pfefferde_CH
dc.relation.ispartofSalz & Pfefferde_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject10 Jahrede_CH
dc.subjectOlivenölde_CH
dc.subjectIOOAde_CH
dc.subjectOlive Oil Award Zurichde_CH
dc.subject.ddc664: Lebensmitteltechnologiede_CH
dc.title10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011de_CH
dc.typeBeitrag in Magazin oder Zeitungde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
dc.identifier.doi10.21256/zhaw-1871-
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.pages.end85de_CH
zhaw.pages.start84de_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume3de_CH
zhaw.webfeedSensorikde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2011_Bongartz_10_Jahre_Olivenöl.pdf173.74 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
Bongartz, A. (2011). 10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011. Salz & Pfeffer, 3, 84–85. https://doi.org/10.21256/zhaw-1871
Bongartz, A. (2011) ‘10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011’, Salz & Pfeffer, 3, pp. 84–85. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1871.
A. Bongartz, “10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011,” Salz & Pfeffer, vol. 3, pp. 84–85, 2011, doi: 10.21256/zhaw-1871.
BONGARTZ, Annette, 2011. 10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011. Salz & Pfeffer. 2011. Bd. 3, S. 84–85. DOI 10.21256/zhaw-1871
Bongartz, Annette. 2011. “10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011.” Salz & Pfeffer 3: 84–85. https://doi.org/10.21256/zhaw-1871.
Bongartz, Annette. “10 Jahre Olivenölprämierung in der Schweiz : Publireportage - 10th International Olive Oil Award und Olive Congress – Zurich 2011.” Salz & Pfeffer, vol. 3, 2011, pp. 84–85, https://doi.org/10.21256/zhaw-1871.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.