Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Oenologische Steuerungsmöglichkeiten in der Weissweinbereitung zur Ausprägung verschiedener Weintypen
Authors: Bernath, Konrad
Flüeler, Thomas
et. al: No
Conference details: Fortbildungstagung Weinbereitung, Wädenswil, 1998
Issue Date: 1998
Publisher / Ed. Institution: Alumni Netzwerk Wädenswil
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17848
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Not specified
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Bernath, K., & Flüeler, T. (1998). Oenologische Steuerungsmöglichkeiten in der Weissweinbereitung zur Ausprägung verschiedener Weintypen. Fortbildungstagung Weinbereitung, Wädenswil, 1998.
Bernath, K. and Flüeler, T. (1998) ‘Oenologische Steuerungsmöglichkeiten in der Weissweinbereitung zur Ausprägung verschiedener Weintypen’, in Fortbildungstagung Weinbereitung, Wädenswil, 1998. Alumni Netzwerk Wädenswil.
K. Bernath and T. Flüeler, “Oenologische Steuerungsmöglichkeiten in der Weissweinbereitung zur Ausprägung verschiedener Weintypen,” in Fortbildungstagung Weinbereitung, Wädenswil, 1998, 1998.
BERNATH, Konrad und Thomas FLÜELER, 1998. Oenologische Steuerungsmöglichkeiten in der Weissweinbereitung zur Ausprägung verschiedener Weintypen. In: Fortbildungstagung Weinbereitung, Wädenswil, 1998. Conference presentation. Alumni Netzwerk Wädenswil. 1998
Bernath, Konrad, and Thomas Flüeler. 1998. “Oenologische Steuerungsmöglichkeiten in der Weissweinbereitung zur Ausprägung verschiedener Weintypen.” Conference presentation. In Fortbildungstagung Weinbereitung, Wädenswil, 1998. Alumni Netzwerk Wädenswil.
Bernath, Konrad, and Thomas Flüeler. “Oenologische Steuerungsmöglichkeiten in der Weissweinbereitung zur Ausprägung verschiedener Weintypen.” Fortbildungstagung Weinbereitung, Wädenswil, 1998, Alumni Netzwerk Wädenswil, 1998.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.