Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln
Authors: Flückiger, Stefan
Conference details: Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016
Issue Date: 2016
Language: German
Subjects: Wettbewerbsfähigkeit Nahrungsmittelindustrie; langfristige Exportpotenziale; Exportpotenzialmonitor; Forschungskooperation
Subject (DDC): 337: International economics and commerce
Further description: Tagungsreferat
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/11607
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Natural Resource Sciences (IUNR)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Flückiger, S. (2016). Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln. Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016.
Flückiger, S. (2016) ‘Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln’, in Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016.
S. Flückiger, “Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln,” in Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016, 2016.
FLÜCKIGER, Stefan, 2016. Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln. In: Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016. Conference presentation. 2016
Flückiger, Stefan. 2016. “Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln.” Conference presentation. In Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016.
Flückiger, Stefan. “Verbesserung der Exportchancen von Schweizer Nahrungsmitteln.” Brennpunkt Nahrung, Luzern, 28. Oktober 2016, 2016.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.