Publication type: | Conference other |
Type of review: | Not specified |
Title: | Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel |
Authors: | Kleinert, Michael |
Conference details: | Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014 |
Issue Date: | 16-Jun-2014 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/10162 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Kleinert, M. (2014, June 16). Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel. Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014.
Kleinert, M. (2014) ‘Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel’, in Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014.
M. Kleinert, “Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel,” in Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014, Jun. 2014.
KLEINERT, Michael, 2014. Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel. In: Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014. Conference presentation. 16 Juni 2014
Kleinert, Michael. 2014. “Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel.” Conference presentation. In Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014.
Kleinert, Michael. “Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel.” Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014, 2014.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.