Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel
Authors: Kleinert, Michael
Conference details: Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014
Issue Date: 16-Jun-2014
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/10162
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Kleinert, M. (2014, June 16). Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel. Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014.
Kleinert, M. (2014) ‘Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel’, in Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014.
M. Kleinert, “Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel,” in Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014, Jun. 2014.
KLEINERT, Michael, 2014. Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel. In: Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014. Conference presentation. 16 Juni 2014
Kleinert, Michael. 2014. “Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel.” Conference presentation. In Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014.
Kleinert, Michael. “Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und Grundnahrungsmittel.” Lebensmittelentwicklung - Märkte, Trends und Technologien, 47. ITS Techno-Apéro Schaffhausen, Neuhausen, 16. Juni 2014, 2014.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.