Publication type: | Book part |
Type of review: | Not specified |
Title: | Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Süsswaren |
Authors: | Gantenbein-Demarchi, Corinne Krapf, Tamara |
Published in: | Handbuch Lebensmittelhygiene |
Editors of the parent work: | Alter, Thomas Kleer, Josef Kley, Fritz |
Issue Date: | 2009 |
Edition: | 20. Auflage |
Publisher / Ed. Institution: | Behr |
Publisher / Ed. Institution: | Hamburg |
ISBN: | 3-89947-194-6 978-3-89947-194-6 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6523 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Gantenbein-Demarchi, C., & Krapf, T. (2009). Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Süsswaren. In T. Alter, J. Kleer, & F. Kley (eds.), Handbuch Lebensmittelhygiene (20. Auflage). Behr.
Gantenbein-Demarchi, C. and Krapf, T. (2009) ‘Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Süsswaren’, in T. Alter, J. Kleer, and F. Kley (eds) Handbuch Lebensmittelhygiene. 20. Auflage. Hamburg: Behr.
C. Gantenbein-Demarchi and T. Krapf, “Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Süsswaren,” in Handbuch Lebensmittelhygiene, 20. Auflage., T. Alter, J. Kleer, and F. Kley, Eds. Hamburg: Behr, 2009.
GANTENBEIN-DEMARCHI, Corinne und Tamara KRAPF, 2009. Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Süsswaren. In: Thomas ALTER, Josef KLEER und Fritz KLEY (Hrsg.), Handbuch Lebensmittelhygiene. 20. Auflage. Hamburg: Behr. ISBN 3-89947-194-6
Gantenbein-Demarchi, Corinne, and Tamara Krapf. 2009. “Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Süsswaren.” In Handbuch Lebensmittelhygiene, edited by Thomas Alter, Josef Kleer, and Fritz Kley, 20. Auflage. Hamburg: Behr.
Gantenbein-Demarchi, Corinne, and Tamara Krapf. “Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Süsswaren.” Handbuch Lebensmittelhygiene, edited by Thomas Alter et al., 20. Auflage, Behr, 2009.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.