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https://doi.org/10.21256/zhaw-1836
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bongartz, Annette | - |
dc.contributor.author | Cezanne, Marie-Louise | - |
dc.contributor.author | Hauert, C. | - |
dc.contributor.author | Wehrli, C. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-22T15:45:53Z | - |
dc.date.available | 2018-03-22T15:45:53Z | - |
dc.date.issued | 2011-03 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4190 | - |
dc.language.iso | en | de_CH |
dc.publisher | ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject | Satiety | de_CH |
dc.subject | Sättigung | de_CH |
dc.subject | Sensory | de_CH |
dc.subject | Sensorik | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects | de_CH |
dc.type | Konferenz: Poster | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
dc.identifier.doi | 10.21256/zhaw-1836 | - |
zhaw.conference.details | 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011 | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.publication.review | Not specified | de_CH |
zhaw.webfeed | Sensorik | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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File | Description | Size | Format | |
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2011_Bongartz_Recipe_Optimisation_of_a_Cake.pdf | 89.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
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Bongartz, A., Cezanne, M.-L., Hauert, C., & Wehrli, C. (2011, March). Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects. 48. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. https://doi.org/10.21256/zhaw-1836
Bongartz, A. et al. (2011) ‘Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects’, in 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1836.
A. Bongartz, M.-L. Cezanne, C. Hauert, and C. Wehrli, “Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects,” in 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011, Mar. 2011. doi: 10.21256/zhaw-1836.
BONGARTZ, Annette, Marie-Louise CEZANNE, C. HAUERT und C. WEHRLI, 2011. Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects. In: 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. Conference poster. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. März 2011
Bongartz, Annette, Marie-Louise Cezanne, C. Hauert, and C. Wehrli. 2011. “Recipe Optimisation of a Cake Containing a Modified Starch with Prolonged Satiety Effects.” Conference poster. In 48. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-1836.
Bongartz, Annette, et al. “Recipe Optimisation of a Cake Containing a Modified Starch with Prolonged Satiety Effects.” 48. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011, ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, 2011, https://doi.org/10.21256/zhaw-1836.
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