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https://doi.org/10.21256/zhaw-1836
Publication type: | Conference poster |
Type of review: | Not specified |
Title: | Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects |
Authors: | Bongartz, Annette Cezanne, Marie-Louise Hauert, C. Wehrli, C. |
DOI: | 10.21256/zhaw-1836 |
Conference details: | 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011 |
Issue Date: | Mar-2011 |
Publisher / Ed. Institution: | ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften |
Language: | English |
Subjects: | Satiety; Sättigung; Sensory; Sensorik |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4190 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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File | Description | Size | Format | |
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Bongartz, A., Cezanne, M.-L., Hauert, C., & Wehrli, C. (2011, March). Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects. 48. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. https://doi.org/10.21256/zhaw-1836
Bongartz, A. et al. (2011) ‘Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects’, in 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1836.
A. Bongartz, M.-L. Cezanne, C. Hauert, and C. Wehrli, “Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects,” in 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011, Mar. 2011. doi: 10.21256/zhaw-1836.
BONGARTZ, Annette, Marie-Louise CEZANNE, C. HAUERT und C. WEHRLI, 2011. Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects. In: 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. Conference poster. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. März 2011
Bongartz, Annette, Marie-Louise Cezanne, C. Hauert, and C. Wehrli. 2011. “Recipe Optimisation of a Cake Containing a Modified Starch with Prolonged Satiety Effects.” Conference poster. In 48. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-1836.
Bongartz, Annette, et al. “Recipe Optimisation of a Cake Containing a Modified Starch with Prolonged Satiety Effects.” 48. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011, ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, 2011, https://doi.org/10.21256/zhaw-1836.
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