Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1836
Publication type: Conference poster
Type of review: Not specified
Title: Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects
Authors: Bongartz, Annette
Cezanne, Marie-Louise
Hauert, C.
Wehrli, C.
DOI: 10.21256/zhaw-1836
Conference details: 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011
Issue Date: Mar-2011
Publisher / Ed. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Language: English
Subjects: Satiety; Sättigung; Sensory; Sensorik
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4190
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Bongartz, A., Cezanne, M.-L., Hauert, C., & Wehrli, C. (2011, March). Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects. 48. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. https://doi.org/10.21256/zhaw-1836
Bongartz, A. et al. (2011) ‘Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects’, in 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1836.
A. Bongartz, M.-L. Cezanne, C. Hauert, and C. Wehrli, “Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects,” in 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011, Mar. 2011. doi: 10.21256/zhaw-1836.
BONGARTZ, Annette, Marie-Louise CEZANNE, C. HAUERT und C. WEHRLI, 2011. Recipe optimisation of a cake containing a modified starch with prolonged satiety effects. In: 48. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. Conference poster. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. März 2011
Bongartz, Annette, Marie-Louise Cezanne, C. Hauert, and C. Wehrli. 2011. “Recipe Optimisation of a Cake Containing a Modified Starch with Prolonged Satiety Effects.” Conference poster. In 48. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-1836.
Bongartz, Annette, et al. “Recipe Optimisation of a Cake Containing a Modified Starch with Prolonged Satiety Effects.” 48. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Potsdam, Deutschland, 18. März 2011, ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, 2011, https://doi.org/10.21256/zhaw-1836.


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