Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 3
Authors: Eibl, Dieter
Imhof, R.
Feller, H.
Kühne, B.
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 28
Issue: 7-8
Page(s): 258
Pages to: 262
Issue Date: 1995
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
Publisher / Ed. Institution: Laufenburg
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2249
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Eibl, D., Imhof, R., Feller, H., & Kühne, B. (1995). CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 3. Lebensmittel-Technologie, 28(7-8), 258–262.
Eibl, D. et al. (1995) ‘CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 3’, Lebensmittel-Technologie, 28(7-8), pp. 258–262.
D. Eibl, R. Imhof, H. Feller, and B. Kühne, “CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 3,” Lebensmittel-Technologie, vol. 28, no. 7-8, pp. 258–262, 1995.
EIBL, Dieter, R. IMHOF, H. FELLER und B. KÜHNE, 1995. CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 3. Lebensmittel-Technologie. 1995. Bd. 28, Nr. 7-8, S. 258–262
Eibl, Dieter, R. Imhof, H. Feller, and B. Kühne. 1995. “CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 3.” Lebensmittel-Technologie 28 (7-8): 258–62.
Eibl, Dieter, et al. “CIP-Reinigung und Einsatz von Additiven in der Milchindustrie, Teil 3.” Lebensmittel-Technologie, vol. 28, no. 7-8, 1995, pp. 258–62.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.