Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Beck, Tom | - |
dc.contributor.author | Häfele, Martin | - |
dc.contributor.author | Flüeler, Thomas | - |
dc.contributor.author | Gerber, Oliver | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-07T09:47:15Z | - |
dc.date.available | 2020-03-07T09:47:15Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/19678 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject | Cider | de_CH |
dc.subject | Hopfen | de_CH |
dc.subject | Sensorische Wahrnehmung | de_CH |
dc.subject.ddc | 663: Getränketechnologie | de_CH |
dc.title | Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung | de_CH |
dc.type | Konferenz: Sonstiges | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.conference.details | Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020 | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.publication.review | Not specified | de_CH |
zhaw.webfeed | LM-Prozessentwicklung | de_CH |
zhaw.author.additional | No | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Beck, T., Häfele, M., Flüeler, T., & Gerber, O. (2020). Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung. Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020.
Beck, T. et al. (2020) ‘Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung’, in Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020.
T. Beck, M. Häfele, T. Flüeler, and O. Gerber, “Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung,” in Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020, 2020.
BECK, Tom, Martin HÄFELE, Thomas FLÜELER und Oliver GERBER, 2020. Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung. In: Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020. Conference presentation. 2020
Beck, Tom, Martin Häfele, Thomas Flüeler, and Oliver Gerber. 2020. “Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung.” Conference presentation. In Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020.
Beck, Tom, et al. “Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung.” Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2020, 2020.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.