Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Risikomanagement und BCM : ISO 31000 und ISO 22301 |
Authors: | Kuhn, Heinrich |
Published in: | Management und Qualität |
Volume(Issue): | 42 |
Issue: | 11 |
Page(s): | 30 |
Pages to: | 32 |
Issue Date: | 2012 |
Publisher / Ed. Institution: | Swiss Association for Quality |
ISSN: | 1422-6634 |
Language: | German |
Subjects: | ISO 22301; Business Continuity Management; BCM |
Subject (DDC): | 658.1: Organization and finance 658.4: Executive Management |
Abstract: | Die Risikomanagement-Norm ISO 31000:2009 hat sich in den letzten drei Jahren als Benchmark etabliert. Im Juni 2012 ist die BCM-Norm ISO 22301:2012 publiziert worden. Sie wird vermutlich schon bald zum BCM-Benchmark werden. Risikomanagement und BCM werden in Zukunft Partner sein, die sich gegenseitig ergänzen. |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/15769 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | School of Engineering |
Organisational Unit: | Institute of Sustainable Development (INE) |
Appears in collections: | Publikationen School of Engineering |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Kuhn, H. (2012). Risikomanagement und BCM : ISO 31000 und ISO 22301. Management und Qualität, 42(11), 30–32.
Kuhn, H. (2012) ‘Risikomanagement und BCM : ISO 31000 und ISO 22301’, Management und Qualität, 42(11), pp. 30–32.
H. Kuhn, “Risikomanagement und BCM : ISO 31000 und ISO 22301,” Management und Qualität, vol. 42, no. 11, pp. 30–32, 2012.
KUHN, Heinrich, 2012. Risikomanagement und BCM : ISO 31000 und ISO 22301. Management und Qualität. 2012. Bd. 42, Nr. 11, S. 30–32
Kuhn, Heinrich. 2012. “Risikomanagement und BCM : ISO 31000 und ISO 22301.” Management und Qualität 42 (11): 30–32.
Kuhn, Heinrich. “Risikomanagement und BCM : ISO 31000 und ISO 22301.” Management und Qualität, vol. 42, no. 11, 2012, pp. 30–32.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.