Publikationstyp: Buch
Art der Begutachtung: Editorial review
Titel: Signal extraction : efficient estimation, 'unit root'-tests and early detection of turning points
Autor/-in: Wildi, Marc
DOI: 10.1007/b138291
Umfang: 279
Erscheinungsdatum: 2005
Reihe: Lecture Notes in Economics and Mathematical Systems
Reihenzählung: 547
Verlag / Hrsg. Institution: Springer
Verlag / Hrsg. Institution: Heidelberg
ISBN: 3-540-22935-3
978-3-540-22935-3
978-3-540-26916-8
Sprache: Englisch
Fachgebiet (DDC): 330: Wirtschaft
500: Naturwissenschaften
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/13629
Volltext Version: Publizierte Version
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): Lizenz gemäss Verlagsvertrag
Departement: School of Engineering
Organisationseinheit: Institut für Datenanalyse und Prozessdesign (IDP)
Enthalten in den Sammlungen:Publikationen School of Engineering

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Wildi, M. (2005). Signal extraction : efficient estimation, ‘unit root’-tests and early detection of turning points. Springer. https://doi.org/10.1007/b138291
Wildi, M. (2005) Signal extraction : efficient estimation, “unit root”-tests and early detection of turning points. Heidelberg: Springer. Available at: https://doi.org/10.1007/b138291.
M. Wildi, Signal extraction : efficient estimation, ‘unit root’-tests and early detection of turning points. Heidelberg: Springer, 2005. doi: 10.1007/b138291.
WILDI, Marc, 2005. Signal extraction : efficient estimation, ‚unit root‘-tests and early detection of turning points. Heidelberg: Springer. ISBN 3-540-22935-3
Wildi, Marc. 2005. Signal Extraction : Efficient Estimation, ‘Unit Root’-Tests and Early Detection of Turning Points. Heidelberg: Springer. https://doi.org/10.1007/b138291.
Wildi, Marc. Signal Extraction : Efficient Estimation, ‘Unit Root’-Tests and Early Detection of Turning Points. Springer, 2005, https://doi.org/10.1007/b138291.


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