Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Design-Prinzipien für das Wissensmanagement
Authors: Schnauss, Martin
Bachmann, Oliver
Published in: Die Bank
Volume(Issue): 2017
Issue: 10
Page(s): 36
Pages to: 39
Issue Date: 2017
Publisher / Ed. Institution: Bank-Verlag
ISSN: 0342-3182
Language: German
Subject (DDC): 332.1: Banks
658.4: Executive Management
Abstract: Das Wissensmanagement und die Ausbildung von Mitarbeitern sind zentrale Themen für Banken jeder Größe. Da Wissensmanagement aber auch eine zentrale Herausforderung unserer Informationsgesellschaft darstellt, existieren in verschiedensten Gesellschaftsbereichen entsprechende Lösungen dafür. Dieser Beitrag untersucht, wie sich geeignete Wissensmanagement-Systeme in Banken gestalten lassen und orientiert sich dabei u. a. an den Gestaltungsprinzipien von Wikipedia
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/10241
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: School of Management and Law
Organisational Unit: Institute of Wealth & Asset Management (IWA)
Appears in collections:Publikationen School of Management and Law

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Schnauss, M., & Bachmann, O. (2017). Design-Prinzipien für das Wissensmanagement. Die Bank, 2017(10), 36–39.
Schnauss, M. and Bachmann, O. (2017) ‘Design-Prinzipien für das Wissensmanagement’, Die Bank, 2017(10), pp. 36–39.
M. Schnauss and O. Bachmann, “Design-Prinzipien für das Wissensmanagement,” Die Bank, vol. 2017, no. 10, pp. 36–39, 2017.
SCHNAUSS, Martin und Oliver BACHMANN, 2017. Design-Prinzipien für das Wissensmanagement. Die Bank. 2017. Bd. 2017, Nr. 10, S. 36–39
Schnauss, Martin, and Oliver Bachmann. 2017. “Design-Prinzipien für das Wissensmanagement.” Die Bank 2017 (10): 36–39.
Schnauss, Martin, and Oliver Bachmann. “Design-Prinzipien für das Wissensmanagement.” Die Bank, vol. 2017, no. 10, 2017, pp. 36–39.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.