Title: Halal - islamkonforme Lebensmittel
Authors : Kirchsteiger-Meier, Evelyn
Styger, Beat
Published in : Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue) : 2010
Issue : 10
Pages : 9
Publisher / Ed. Institution : Binkert Medien
Issue Date: 2010
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Language : German
Subjects : Zertifizierung; Rohstoffe; Halal; Produktionsprozess
Subject (DDC) : 200: Religion
658.8: Marketing management
Abstract: Die Ernährungsvorschriften der Muslime wurden in europäischen Ländern bis vor wenigen Jahren bei der Herstellung von Lebensmitteln nur wenig beachtet. Jedoch birgt die Vermarktung von Lebensmitteln, die nach den Regeln des Islams erzeugt und produziert werden, ein grosses Potential zur Erschliessung neuer Märkte.
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
ISSN: 0256-6575
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/9858
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.