Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft
Authors: Opprecht, Simon
Häfele, Martin
Gerber, Oliver
Conference details: Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018
Issue Date: 2018
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/7506
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Opprecht, S., Häfele, M., & Gerber, O. (2018). Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft. Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018.
Opprecht, S., Häfele, M. and Gerber, O. (2018) ‘Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft’, in Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018.
S. Opprecht, M. Häfele, and O. Gerber, “Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft,” in Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018, 2018.
OPPRECHT, Simon, Martin HÄFELE und Oliver GERBER, 2018. Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft. In: Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018. Conference presentation. 2018
Opprecht, Simon, Martin Häfele, and Oliver Gerber. 2018. “Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft.” Conference presentation. In Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018.
Opprecht, Simon, et al. “Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft.” Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018, 2018.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.