Publication type: | Conference other |
Type of review: | Not specified |
Title: | Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft |
Authors: | Opprecht, Simon Häfele, Martin Gerber, Oliver |
Conference details: | Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018 |
Issue Date: | 2018 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 663: Beverage technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/7506 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Opprecht, S., Häfele, M., & Gerber, O. (2018). Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft. Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018.
Opprecht, S., Häfele, M. and Gerber, O. (2018) ‘Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft’, in Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018.
S. Opprecht, M. Häfele, and O. Gerber, “Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft,” in Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018, 2018.
OPPRECHT, Simon, Martin HÄFELE und Oliver GERBER, 2018. Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft. In: Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018. Conference presentation. 2018
Opprecht, Simon, Martin Häfele, and Oliver Gerber. 2018. “Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft.” Conference presentation. In Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018.
Opprecht, Simon, et al. “Produktion eines farb- und geruchslosen Konzentrats aus Rhabarbersaft.” Seminar Schweizer Obstverwerter, Wädenswil, 2018, 2018.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.