Publication type: Book
Type of review: Editorial review
Title: Professionelles Handeln von Ausbildungspersonen in Fehlersituationen : eine empirische Untersuchung im Hotel- und Gastgewerbe
Authors: Baumgartner, Alexander
DOI: 10.1007/978-3-658-07571-2
Extent: 304
Issue Date: 2015
Publisher / Ed. Institution: Springer
Publisher / Ed. Institution: Konstanz
ISBN: 978-3-658-07570-5
Language: German
Subject (DDC): 370: Education
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/7310
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: School of Management and Law
Organisational Unit: Center for Innovative Teaching and Learning (ZID)
Appears in collections:Publikationen School of Management and Law

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Baumgartner, A. (2015). Professionelles Handeln von Ausbildungspersonen in Fehlersituationen : eine empirische Untersuchung im Hotel- und Gastgewerbe. Springer. https://doi.org/10.1007/978-3-658-07571-2
Baumgartner, A. (2015) Professionelles Handeln von Ausbildungspersonen in Fehlersituationen : eine empirische Untersuchung im Hotel- und Gastgewerbe. Konstanz: Springer. Available at: https://doi.org/10.1007/978-3-658-07571-2.
A. Baumgartner, Professionelles Handeln von Ausbildungspersonen in Fehlersituationen : eine empirische Untersuchung im Hotel- und Gastgewerbe. Konstanz: Springer, 2015. doi: 10.1007/978-3-658-07571-2.
BAUMGARTNER, Alexander, 2015. Professionelles Handeln von Ausbildungspersonen in Fehlersituationen : eine empirische Untersuchung im Hotel- und Gastgewerbe. Konstanz: Springer. ISBN 978-3-658-07570-5
Baumgartner, Alexander. 2015. Professionelles Handeln von Ausbildungspersonen in Fehlersituationen : eine empirische Untersuchung im Hotel- und Gastgewerbe. Konstanz: Springer. https://doi.org/10.1007/978-3-658-07571-2.
Baumgartner, Alexander. Professionelles Handeln von Ausbildungspersonen in Fehlersituationen : eine empirische Untersuchung im Hotel- und Gastgewerbe. Springer, 2015, https://doi.org/10.1007/978-3-658-07571-2.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.