Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGantenbein-Demarchi, Corinne-
dc.date.accessioned2018-06-06T08:26:48Z-
dc.date.available2018-06-06T08:26:48Z-
dc.date.issued2005-11-
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6557-
dc.language.isodede_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc664: Lebensmitteltechnologiede_CH
dc.titleVon der Ähre zum Brot : aktueller Forschungsstand "Fadenzieher"de_CH
dc.typeKonferenz: Sonstigesde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.conference.detailsQualitätstagung Weizen - Swiss Granum, Bern, November 2005de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.publication.reviewNot specifiedde_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Gantenbein-Demarchi, C. (2005, November). Von der Ähre zum Brot : aktueller Forschungsstand “Fadenzieher”. Qualitätstagung Weizen - Swiss Granum, Bern, November 2005.
Gantenbein-Demarchi, C. (2005) ‘Von der Ähre zum Brot : aktueller Forschungsstand ‘Fadenzieher’’, in Qualitätstagung Weizen - Swiss Granum, Bern, November 2005.
C. Gantenbein-Demarchi, “Von der Ähre zum Brot : aktueller Forschungsstand “Fadenzieher”,” in Qualitätstagung Weizen - Swiss Granum, Bern, November 2005, Nov. 2005.
GANTENBEIN-DEMARCHI, Corinne, 2005. Von der Ähre zum Brot : aktueller Forschungsstand „Fadenzieher“. In: Qualitätstagung Weizen - Swiss Granum, Bern, November 2005. Conference presentation. November 2005
Gantenbein-Demarchi, Corinne. 2005. “Von der Ähre zum Brot : aktueller Forschungsstand “Fadenzieher”.” Conference presentation. In Qualitätstagung Weizen - Swiss Granum, Bern, November 2005.
Gantenbein-Demarchi, Corinne. “Von der Ähre zum Brot : aktueller Forschungsstand “Fadenzieher”.” Qualitätstagung Weizen - Swiss Granum, Bern, November 2005, 2005.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.