Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten
Authors: Gantenbein-Demarchi, Corinne
Bachmann, B.
Dossenbach, A.
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 37
Issue: 9
Page(s): 10
Pages to: 11
Issue Date: 2004
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6550
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Gantenbein-Demarchi, C., Bachmann, B., & Dossenbach, A. (2004). Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten. Lebensmittel-Technologie, 37(9), 10–11.
Gantenbein-Demarchi, C., Bachmann, B. and Dossenbach, A. (2004) ‘Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten’, Lebensmittel-Technologie, 37(9), pp. 10–11.
C. Gantenbein-Demarchi, B. Bachmann, and A. Dossenbach, “Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten,” Lebensmittel-Technologie, vol. 37, no. 9, pp. 10–11, 2004.
GANTENBEIN-DEMARCHI, Corinne, B. BACHMANN und A. DOSSENBACH, 2004. Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten. Lebensmittel-Technologie. 2004. Bd. 37, Nr. 9, S. 10–11
Gantenbein-Demarchi, Corinne, B. Bachmann, and A. Dossenbach. 2004. “Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten.” Lebensmittel-Technologie 37 (9): 10–11.
Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al. “Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten.” Lebensmittel-Technologie, vol. 37, no. 9, 2004, pp. 10–11.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.