Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten |
Authors: | Gantenbein-Demarchi, Corinne Bachmann, B. Dossenbach, A. |
Published in: | Lebensmittel-Technologie |
Volume(Issue): | 37 |
Issue: | 9 |
Page(s): | 10 |
Pages to: | 11 |
Issue Date: | 2004 |
Publisher / Ed. Institution: | Binkert Medien |
ISSN: | 0256-6575 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6550 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Gantenbein-Demarchi, C., Bachmann, B., & Dossenbach, A. (2004). Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten. Lebensmittel-Technologie, 37(9), 10–11.
Gantenbein-Demarchi, C., Bachmann, B. and Dossenbach, A. (2004) ‘Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten’, Lebensmittel-Technologie, 37(9), pp. 10–11.
C. Gantenbein-Demarchi, B. Bachmann, and A. Dossenbach, “Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten,” Lebensmittel-Technologie, vol. 37, no. 9, pp. 10–11, 2004.
GANTENBEIN-DEMARCHI, Corinne, B. BACHMANN und A. DOSSENBACH, 2004. Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten. Lebensmittel-Technologie. 2004. Bd. 37, Nr. 9, S. 10–11
Gantenbein-Demarchi, Corinne, B. Bachmann, and A. Dossenbach. 2004. “Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten.” Lebensmittel-Technologie 37 (9): 10–11.
Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al. “Verhinderung von Bacillus cereus auf gekeimten Getreidekörnern als Zusatz von Spezialbroten.” Lebensmittel-Technologie, vol. 37, no. 9, 2004, pp. 10–11.
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