Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://doi.org/10.21256/zhaw-3663
Publikationstyp: Konferenz: Poster
Art der Begutachtung: Keine Angabe
Titel: Geography of food summer school : designing food value chains
Autor/-in: Jaisli, Isabel
Schmitt, Emilia
DOI: 10.21256/zhaw-3663
Angaben zur Konferenz: 1st Global Conference of the 10 YFP Sustainable Food Systems Programme, Pretoria, 23 June 2017
Erscheinungsdatum: 23-Jun-2017
Verlag / Hrsg. Institution: ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Sprache: Deutsch
Schlagwörter: Food; Summer school; E-learning; Sustainability
Fachgebiet (DDC): 338.927: Umweltökonomie und nachhaltige Entwicklung
Zusammenfassung: The 2030 Agenda recognizes that food value chains (FVCs) can have a leading role when it comes to the implementation of the SDGs. The “Geography of Food” Education program aims at educating young researchers and future decision-makers to assess FVCs, their related challenges and potentials for sustainable development and finally to develop and implement new solutions for sustainable food chains that “leave no one behind”.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5955
Volltext Version: Publizierte Version
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): Lizenz gemäss Verlagsvertrag
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisationseinheit: Institut für Umwelt und Natürliche Ressourcen (IUNR)
Enthalten in den Sammlungen:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Jaisli, I., & Schmitt, E. (2017, June 23). Geography of food summer school : designing food value chains. 1st Global Conference of the 10 YFP Sustainable Food Systems Programme, Pretoria, 23 June 2017. https://doi.org/10.21256/zhaw-3663
Jaisli, I. and Schmitt, E. (2017) ‘Geography of food summer school : designing food value chains’, in 1st Global Conference of the 10 YFP Sustainable Food Systems Programme, Pretoria, 23 June 2017. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-3663.
I. Jaisli and E. Schmitt, “Geography of food summer school : designing food value chains,” in 1st Global Conference of the 10 YFP Sustainable Food Systems Programme, Pretoria, 23 June 2017, Jun. 2017. doi: 10.21256/zhaw-3663.
JAISLI, Isabel und Emilia SCHMITT, 2017. Geography of food summer school : designing food value chains. In: 1st Global Conference of the 10 YFP Sustainable Food Systems Programme, Pretoria, 23 June 2017. Conference poster. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. 23 Juni 2017
Jaisli, Isabel, and Emilia Schmitt. 2017. “Geography of food summer school : designing food value chains.” Conference poster. In 1st Global Conference of the 10 YFP Sustainable Food Systems Programme, Pretoria, 23 June 2017. ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://doi.org/10.21256/zhaw-3663.
Jaisli, Isabel, and Emilia Schmitt. “Geography of food summer school : designing food value chains.” 1st Global Conference of the 10 YFP Sustainable Food Systems Programme, Pretoria, 23 June 2017, ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, 2017, https://doi.org/10.21256/zhaw-3663.


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