Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen |
Authors: | Rüegg, Nadine Kinner, Mathias Kündig, René Kleinert, Michael Yildirim, Selçuk |
Published in: | Cereal Technology (Getreidetechnologie) |
Volume(Issue): | 2014 |
Issue: | 2 |
Page(s): | 66 |
Pages to: | 75 |
Issue Date: | 2014 |
Publisher / Ed. Institution: | Inger |
ISSN: | 1869-2303 |
Language: | German |
Subjects: | Haltbarkeit; Lagertemperatur; Brötchen; MAP |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5883 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Rüegg, N., Kinner, M., Kündig, R., Kleinert, M., & Yildirim, S. (2014). Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen. Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2014(2), 66–75.
Rüegg, N. et al. (2014) ‘Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen’, Cereal Technology (Getreidetechnologie), 2014(2), pp. 66–75.
N. Rüegg, M. Kinner, R. Kündig, M. Kleinert, and S. Yildirim, “Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen,” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2014, no. 2, pp. 66–75, 2014.
RÜEGG, Nadine, Mathias KINNER, René KÜNDIG, Michael KLEINERT und Selçuk YILDIRIM, 2014. Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen. Cereal Technology (Getreidetechnologie). 2014. Bd. 2014, Nr. 2, S. 66–75
Rüegg, Nadine, Mathias Kinner, René Kündig, Michael Kleinert, and Selçuk Yildirim. 2014. “Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen.” Cereal Technology (Getreidetechnologie) 2014 (2): 66–75.
Rüegg, Nadine, et al. “Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener Brötchen.” Cereal Technology (Getreidetechnologie), vol. 2014, no. 2, 2014, pp. 66–75.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.