Publication type: Book part
Type of review: Editorial review
Title: L'écriture professionnelle journalistique
Authors: Perrin, Daniel
Laemmel, Sibylla
Published in: Ecriture en temps réel : repères et perspectives
Page(s): 171
Pages to: 192
Issue Date: 2014
Publisher / Ed. Institution: Academia Bruylant
Publisher / Ed. Institution: Louvain-la-Neuve
Language: French
Subjects: Newswriting; Workplace; Writing process; Media linguistics
Subject (DDC): 070: News media, journalism and publishing
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5058
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Applied Linguistics
Organisational Unit: Institute of Applied Media Studies (IAM)
Appears in collections:Publikationen Angewandte Linguistik

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Perrin, D., & Laemmel, S. (2014). L’écriture professionnelle journalistique. In Ecriture en temps réel : repères et perspectives (pp. 171–192). Academia Bruylant.
Perrin, D. and Laemmel, S. (2014) ‘L’écriture professionnelle journalistique’, in Ecriture en temps réel : repères et perspectives. Louvain-la-Neuve: Academia Bruylant, pp. 171–192.
D. Perrin and S. Laemmel, “L’écriture professionnelle journalistique,” in Ecriture en temps réel : repères et perspectives, Louvain-la-Neuve: Academia Bruylant, 2014, pp. 171–192.
PERRIN, Daniel und Sibylla LAEMMEL, 2014. L’écriture professionnelle journalistique. In: Ecriture en temps réel : repères et perspectives. Louvain-la-Neuve: Academia Bruylant. S. 171–192
Perrin, Daniel, and Sibylla Laemmel. 2014. “L’écriture professionnelle journalistique.” In Ecriture en temps réel : repères et perspectives, 171–92. Louvain-la-Neuve: Academia Bruylant.
Perrin, Daniel, and Sibylla Laemmel. “L’écriture professionnelle journalistique.” Ecriture en temps réel : repères et perspectives, Academia Bruylant, 2014, pp. 171–92.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.