Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1872
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Sensorik-Panels (Teil 1) : Panelaufbau und Einsatzbereiche
Authors: Bongartz, Annette
Pfeiffer, Barbara
DOI: 10.21256/zhaw-1872
Published in: DLG Lebensmittel
Volume(Issue): 2010
Issue: 5
Page(s): 1
Pages to: 4
Issue Date: 2010
Publisher / Ed. Institution: DLG
ISSN: 2190-7633
Language: German
Subjects: Panelmotivation; Panelaufbau; Sensorikpanel; Panelmonitoring
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4271
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Bongartz, A., & Pfeiffer, B. (2010). Sensorik-Panels (Teil 1) : Panelaufbau und Einsatzbereiche. DLG Lebensmittel, 2010(5), 1–4. https://doi.org/10.21256/zhaw-1872
Bongartz, A. and Pfeiffer, B. (2010) ‘Sensorik-Panels (Teil 1) : Panelaufbau und Einsatzbereiche’, DLG Lebensmittel, 2010(5), pp. 1–4. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1872.
A. Bongartz and B. Pfeiffer, “Sensorik-Panels (Teil 1) : Panelaufbau und Einsatzbereiche,” DLG Lebensmittel, vol. 2010, no. 5, pp. 1–4, 2010, doi: 10.21256/zhaw-1872.
BONGARTZ, Annette und Barbara PFEIFFER, 2010. Sensorik-Panels (Teil 1) : Panelaufbau und Einsatzbereiche. DLG Lebensmittel. 2010. Bd. 2010, Nr. 5, S. 1–4. DOI 10.21256/zhaw-1872
Bongartz, Annette, and Barbara Pfeiffer. 2010. “Sensorik-Panels (Teil 1) : Panelaufbau und Einsatzbereiche.” DLG Lebensmittel 2010 (5): 1–4. https://doi.org/10.21256/zhaw-1872.
Bongartz, Annette, and Barbara Pfeiffer. “Sensorik-Panels (Teil 1) : Panelaufbau und Einsatzbereiche.” DLG Lebensmittel, vol. 2010, no. 5, 2010, pp. 1–4, https://doi.org/10.21256/zhaw-1872.


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