Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1861
Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Wie beliebt sind Bio-Erdbeer-Joghurts?
Authors: Bongartz, Annette
Cezanne, Marie-Louise
DOI: 10.21256/zhaw-1861
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 3
Issue Date: 15-Mar-2011
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subjects: Preference mapping; Joghurt; Sensorik; Bio
Subject (DDC): 664: Food technology
Abstract: Ziel und Zweck des EU-Forschungsprojekts Ecropolis ist es, dem Geschmack von Biolebensmitteln mit wissenschaftlichen Methoden auf den Grund zu gehen - so zum Beispiel bei Schweizer Erdbeerjoghurts.
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4253
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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