Please use this identifier to cite or link to this item: https://doi.org/10.21256/zhaw-1861
Title: Wie beliebt sind Bio-Erdbeer-Joghurts?
Authors : Bongartz, Annette
Cezanne, Marie-Louise
Published in : Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue) : 3
Publisher / Ed. Institution : Binkert Medien
Issue Date: 15-Mar-2011
License (according to publishing contract) : Licence according to publishing contract
Type of review: Not specified
Language : German
Subjects : Preference mapping; Joghurt; Sensorik; Bio
Subject (DDC) : 664: Food technology
Abstract: Ziel und Zweck des EU-Forschungsprojekts Ecropolis ist es, dem Geschmack von Biolebensmitteln mit wissenschaftlichen Methoden auf den Grund zu gehen - so zum Beispiel bei Schweizer Erdbeerjoghurts.
Departement: Life Sciences und Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Publication type: Article in scientific Journal
DOI : 10.21256/zhaw-1861
ISSN: 0256-6575
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4253
Appears in Collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2011_Bongartz_Wie_beliebt_sind_Bio-Erdbeer-Joghurts.pdf708.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.