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https://doi.org/10.21256/zhaw-1840
Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik |
Authors: | Bongartz, Annette Klauser, Eugenia |
DOI: | 10.21256/zhaw-1840 |
Published in: | Lebensmittel-Technologie |
Volume(Issue): | 2013 |
Issue: | 5 |
Page(s): | 12 |
Pages to: | 13 |
Issue Date: | 2013 |
Publisher / Ed. Institution: | Binkert Medien |
ISSN: | 0256-6575 |
Language: | German |
Subjects: | Charakteristik; Kartoffel; Profilierung; Alte Sorte |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
Abstract: | Kartoffel ist nicht gleich Kartoffel. Die Knollen unterscheiden sich nicht nur in der Farbe, sondern auch in ihrer Form und im Geschmack. Besonders alte Sorten weichen von den «industriellen Standards» ab. Das objektive Fachpanel der Fachstelle Sensorik/Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften, ZHAW, führte in einer Studie sensorische Profilierungen ausgewählter alter Kartoffelsorten durch. |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4200 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
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Bongartz, A., & Klauser, E. (2013). Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik. Lebensmittel-Technologie, 2013(5), 12–13. https://doi.org/10.21256/zhaw-1840
Bongartz, A. and Klauser, E. (2013) ‘Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik’, Lebensmittel-Technologie, 2013(5), pp. 12–13. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1840.
A. Bongartz and E. Klauser, “Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2013, no. 5, pp. 12–13, 2013, doi: 10.21256/zhaw-1840.
BONGARTZ, Annette und Eugenia KLAUSER, 2013. Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik. Lebensmittel-Technologie. 2013. Bd. 2013, Nr. 5, S. 12–13. DOI 10.21256/zhaw-1840
Bongartz, Annette, and Eugenia Klauser. 2013. “Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik.” Lebensmittel-Technologie 2013 (5): 12–13. https://doi.org/10.21256/zhaw-1840.
Bongartz, Annette, and Eugenia Klauser. “Alte Kartoffelsorten im Blick der Sensorik.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2013, no. 5, 2013, pp. 12–13, https://doi.org/10.21256/zhaw-1840.
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