Publication type: Book part
Type of review: Not specified
Title: Brot
Authors: Bongartz, Annette
Cezanne, Marie-Louise
Popp, Martin
Published in: Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen
Editors of the parent work: DLG - Ausschuss Sensorik
Page(s): 100
Pages to: 111
Issue Date: 2015
Publisher / Ed. Institution: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft
Publisher / Ed. Institution: Frankfurt am Main
ISBN: 978-3-7690-0835-7
Language: German
Subjects: Brot; Lebensmittel; Vokabular; Sensorik
Subject (DDC): 664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4193
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Bongartz, A., Cezanne, M.-L., & Popp, M. (2015). Brot. In DLG - Ausschuss Sensorik (ed.), Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen (pp. 100–111). Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
Bongartz, A., Cezanne, M.-L. and Popp, M. (2015) ‘Brot’, in DLG - Ausschuss Sensorik (ed.) Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, pp. 100–111.
A. Bongartz, M.-L. Cezanne, and M. Popp, “Brot,” in Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, DLG - Ausschuss Sensorik, Ed. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, 2015, pp. 100–111.
BONGARTZ, Annette, Marie-Louise CEZANNE und Martin POPP, 2015. Brot. In: DLG - Ausschuss Sensorik (Hrsg.), Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft. S. 100–111. ISBN 978-3-7690-0835-7
Bongartz, Annette, Marie-Louise Cezanne, and Martin Popp. 2015. “Brot.” In Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, edited by DLG - Ausschuss Sensorik, 100–111. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
Bongartz, Annette, et al. “Brot.” Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, edited by DLG - Ausschuss Sensorik, Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, 2015, pp. 100–11.


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