Publication type: | Book part |
Type of review: | Not specified |
Title: | Brot |
Authors: | Bongartz, Annette Cezanne, Marie-Louise Popp, Martin |
Published in: | Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen |
Editors of the parent work: | DLG - Ausschuss Sensorik |
Page(s): | 100 |
Pages to: | 111 |
Issue Date: | 2015 |
Publisher / Ed. Institution: | Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft |
Publisher / Ed. Institution: | Frankfurt am Main |
ISBN: | 978-3-7690-0835-7 |
Language: | German |
Subjects: | Brot; Lebensmittel; Vokabular; Sensorik |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4193 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Bongartz, A., Cezanne, M.-L., & Popp, M. (2015). Brot. In DLG - Ausschuss Sensorik (ed.), Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen (pp. 100–111). Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
Bongartz, A., Cezanne, M.-L. and Popp, M. (2015) ‘Brot’, in DLG - Ausschuss Sensorik (ed.) Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, pp. 100–111.
A. Bongartz, M.-L. Cezanne, and M. Popp, “Brot,” in Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, DLG - Ausschuss Sensorik, Ed. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, 2015, pp. 100–111.
BONGARTZ, Annette, Marie-Louise CEZANNE und Martin POPP, 2015. Brot. In: DLG - Ausschuss Sensorik (Hrsg.), Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft. S. 100–111. ISBN 978-3-7690-0835-7
Bongartz, Annette, Marie-Louise Cezanne, and Martin Popp. 2015. “Brot.” In Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, edited by DLG - Ausschuss Sensorik, 100–111. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
Bongartz, Annette, et al. “Brot.” Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, edited by DLG - Ausschuss Sensorik, Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, 2015, pp. 100–11.
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