Publication type: Conference poster
Type of review: Peer review (abstract)
Title: Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : ein Akzeptanztest
Authors: Ebker, Jona
Sych, Janice Marie
Müller, Claudia
Conference details: 51. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Paderborn, Deutschland, 12.-14. März 2014
Issue Date: 2014
Publisher / Ed. Institution: Deutsche Gesellschaft für Ernährung
Publisher / Ed. Institution: Bonn
Language: German
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
647: Management of public households
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4124
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Ebker, J., Sych, J. M., & Müller, C. (2014). Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : ein Akzeptanztest. 51. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Paderborn, Deutschland, 12.-14. März 2014.
Ebker, J., Sych, J.M. and Müller, C. (2014) ‘Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : ein Akzeptanztest’, in 51. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Paderborn, Deutschland, 12.-14. März 2014. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
J. Ebker, J. M. Sych, and C. Müller, “Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : ein Akzeptanztest,” in 51. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Paderborn, Deutschland, 12.-14. März 2014, 2014.
EBKER, Jona, Janice Marie SYCH und Claudia MÜLLER, 2014. Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : ein Akzeptanztest. In: 51. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Paderborn, Deutschland, 12.-14. März 2014. Conference poster. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung. 2014
Ebker, Jona, Janice Marie Sych, and Claudia Müller. 2014. “Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : ein Akzeptanztest.” Conference poster. In 51. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Paderborn, Deutschland, 12.-14. März 2014. Bonn: Deutsche Gesellschaft für Ernährung.
Ebker, Jona, et al. “Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : ein Akzeptanztest.” 51. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Paderborn, Deutschland, 12.-14. März 2014, Deutsche Gesellschaft für Ernährung, 2014.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.