Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Buchli, Jürg | - |
dc.contributor.author | Müller, Claudia | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-21T08:58:04Z | - |
dc.date.available | 2018-03-21T08:58:04Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.issn | 0256-6575 | de_CH |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4116 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | Binkert Medien | de_CH |
dc.relation.ispartof | Lebensmittel-Technologie | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 664: Lebensmitteltechnologie | de_CH |
dc.title | Fachstelle Nachhaltigkeit und Energie | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 11 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.end | 11 | de_CH |
zhaw.pages.start | 10 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 2015 | de_CH |
zhaw.webfeed | LM-Technologie | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show simple item record
Buchli, J., & Müller, C. (2015). Fachstelle Nachhaltigkeit und Energie. Lebensmittel-Technologie, 2015(11), 10–11.
Buchli, J. and Müller, C. (2015) ‘Fachstelle Nachhaltigkeit und Energie’, Lebensmittel-Technologie, 2015(11), pp. 10–11.
J. Buchli and C. Müller, “Fachstelle Nachhaltigkeit und Energie,” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 11, pp. 10–11, 2015.
BUCHLI, Jürg und Claudia MÜLLER, 2015. Fachstelle Nachhaltigkeit und Energie. Lebensmittel-Technologie. 2015. Bd. 2015, Nr. 11, S. 10–11
Buchli, Jürg, and Claudia Müller. 2015. “Fachstelle Nachhaltigkeit und Energie.” Lebensmittel-Technologie 2015 (11): 10–11.
Buchli, Jürg, and Claudia Müller. “Fachstelle Nachhaltigkeit und Energie.” Lebensmittel-Technologie, vol. 2015, no. 11, 2015, pp. 10–11.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.