Search


Results 1-13 of 13 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2019Ein KTI-Projekt, das Nachhaltigkeit, Hygiene und Sicherheit beleuchtet bessere Verpflegungsprozesse im SpitalLeiblein, Gabriela
2018Aspects of sustainability, hygiene and safety in catering in Swiss hospitalsWeisshaupt, Oliver; Züger, Gabriela; Hofer, Susanne
2018Process model for the food service in Swiss hospitalsWeisshaupt, Oliver; Leiblein-Züger, Gabriela V.; Hofer, Susanne
2018Trends are changing the catering and dishwashing process in Swiss hospitalsStuber, Andrea; Leiblein, Gabriela; Hofer, Susanne
2017Verändertes Bestellverhalten der Patienten beim Frühstück im Spital durch ein neues VerpflegungssystemZüger, Gabriela; Ammann, Beatrice
2016Hospital catering : a look at products, pricing and atmosphereHonegger, Franziska; Weilenmann, Sandra
2015Catering Benchmark of Swiss HospitalsZüger, Gabriela; Hofer, Susanne
2015Coordination of staffing interactions and processes for providing food service in Swiss hospitalsHonegger, Franziska; Züger, Gabriela
2014Verpflegungsmanagement im Spital als SchnittstellenaufgabeHofer, Susanne; Brombach, Christine; Kauf, Peter
2014Entwicklung eines Selbstkontrollkonzeptes für eine SpitalkücheKirchsteiger-Meier, Evelyn; Meyer, Silvana
2013Entwicklung eines Selbstkontrollkonzeptes für eine SpitalkücheKirchsteiger-Meier, Evelyn; Meyer, Silvana
2013A method to benchmark Swiss hospital cateringHofer, Susanne; Honegger, Franziska; Züger, Gabriela
Jul-2012Swiss hospital food : optimisation potentialHofer, Susanne; Honegger, Franziska
Results 1-13 of 13 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next