Issue Date | Title | Involved Person(s) |
2019 | Ein KTI-Projekt, das Nachhaltigkeit, Hygiene und Sicherheit beleuchtet bessere Verpflegungsprozesse im Spital | Leiblein, Gabriela |
2018 | Aspects of sustainability, hygiene and safety in catering in Swiss hospitals | Weisshaupt, Oliver; Züger, Gabriela; Hofer, Susanne |
2018 | Process model for the food service in Swiss hospitals | Weisshaupt, Oliver; Leiblein-Züger, Gabriela V.; Hofer, Susanne |
2018 | Trends are changing the catering and dishwashing process in Swiss hospitals | Stuber, Andrea; Leiblein, Gabriela; Hofer, Susanne |
2017 | Verändertes Bestellverhalten der Patienten beim Frühstück im Spital durch ein neues Verpflegungssystem | Züger, Gabriela; Ammann, Beatrice |
2016 | Hospital catering : a look at products, pricing and atmosphere | Honegger, Franziska; Weilenmann, Sandra |
2015 | Catering Benchmark of Swiss Hospitals | Züger, Gabriela; Hofer, Susanne |
2015 | Coordination of staffing interactions and processes for providing food service in Swiss hospitals | Honegger, Franziska; Züger, Gabriela |
2014 | Verpflegungsmanagement im Spital als Schnittstellenaufgabe | Hofer, Susanne; Brombach, Christine; Kauf, Peter |
2014 | Entwicklung eines Selbstkontrollkonzeptes für eine Spitalküche | Kirchsteiger-Meier, Evelyn; Meyer, Silvana |
2013 | Entwicklung eines Selbstkontrollkonzeptes für eine Spitalküche | Kirchsteiger-Meier, Evelyn; Meyer, Silvana |
2013 | A method to benchmark Swiss hospital catering | Hofer, Susanne; Honegger, Franziska; Züger, Gabriela |
Jul-2012 | Swiss hospital food : optimisation potential | Hofer, Susanne; Honegger, Franziska |