Search


Results 1-15 of 119 (Search time: 0.024 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleInvolved Person(s)
Dec-2019Sustainable and healthy diets: trade-offs and synergies : final scientific reportStolze, Matthias; Schader, Christian; Muller, Adrian; Frehner, Anita; Kopainsky, Birgit; Nathani, Carsten; Brandes, Julia; Rohrmann, Sabine; Brombach, Christine; Krieger, Jean-Philippe; Pestoni, Giulia; Brombach, Christine; Flückiger, Stefan; Stucki, Matthias; Frischknecht, Rolf; Alig, Martina
10-Mar-2019Dairy consumption and its distribution throughout the day in the Swiss language regions : results from the national nutrition survey menuCHInanir, Dilara; Kaelin, Ivo; Müller, Claudia; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie
2019An app to improve eating habits of adolescents and young adults (Challenge to Go) : systematic development of a theory-based and target group-adapted mobile app interventionRohde, Anna; Duensing, Anja; Dawczynski, Christine; Godemann, Jasmin; Lorkowski, Stefan; Brombach, Christine
2019Social norm-based gamification to promote eco-friendly food choiceBerger, Verena
2019Suffizienz in der Ernährung : Entwicklung und Durchführung eines Workshops zur Förderung suffizienter ErnährungsweisenTrachsel, Sonja; Maggi, Maurice; Nydegger, Vera
2019Suffizienz in der Ernährung : Typen sich suffizient ernährender MenschenJaisli, Isabel; Trachsel, Sonja; Lüchinger, Moritz
2019Cultural differences in diet and determinants of diet quality in Switzerland : results from the national nutrition survey menuCHPestoni, Giulia; Krieger, Jean-Philippe; Sych, Janice Marie; Faeh, David; Rohrmann, Sabine
2019Nährstoffbasiert versus lebensmittelbasiert : zwei Modelle zur Beurteilung der ernährungsphysiologischen Ausgewogenheit von Mittagsmahlzeiten im VergleichMüller, Claudia; Egeler, Gian-Andrea
7-Nov-2018Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCHKrieger, Jean-Philippe; Chatelan, Angeline; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Faeh, David; Bochud, Murielle; Rohrmann, Sabine
Sep-2018Determinants of diet quality and differences in food consumption between language regions of SwitzerlandSych, Janice Marie
Sep-2018Determinants of diet quality and differences in food consumption between Swiss language regionsPestoni, G.; Krieger, J.-P.; Sych, J. M.; Fäh, D.; Rohrmann, S.
2-Jun-2018Metzgete 4.0 - Es geht um die Wurst! : oder weil es nicht Wurst ist, was wir essen. Wissenschaftlicher Vortrag anlässlich der Jubiläumsfeier des Vereins zur Förderung der BlutwurstBrombach, Christine
12-May-2018Küchengarten und (H)Ort für gesundes EssenBrombach, Christine
May-2018Essen in ZahlenBrombach, Christine
12-Mar-2018Ernährungskommunikation und zunehemende Komplexität : Herausforderungen und ChancenBrombach, Christine
Results 1-15 of 119 (Search time: 0.024 seconds).