Search


Results 1-15 of 29 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleInvolved Person(s)
9-Mar-2019Aroma and quality of breads baked from old and modern wheat varieties and their prediction from genomic and flour-based metabolite profilesLongin, Friedrich; Beck, Heiner; Gütler, Hermann; Heilig, Wendelin; Kleinert, Michael, et al
Nov-2016Application of palladium-based oxygen scavenger to extend the shelf life of bakery productsRüegg, Nadine; Blum, Thomas; Röcker, Bettina; Kleinert, Michael; Yildirim, Selçuk
2016Energieeffizienz des BrotbackprozessesBuchli, Jürg; Aus der Au, Philipp; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael
2016Energieeffizienz des Brotbackprozesses : Teil 2Buchli, Jürg; Aus der Au, Philipp; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael
2015Screening for β-D-glucan producing lactic acid bacteria isolated from environmental sourcesMischler, Sandra; Kinner, Mathias; Wolter, Anika; Kleinert, Michael; Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al
2015Textur von BackwarenCezanne, Marie-Louise; Kinner, Mathias; Popp, Martin; Bongartz, Annette; Kleinert, Michael
16-Jun-2014Die Zukunft der Backwaren zwischen Genuss und GrundnahrungsmittelKleinert, Michael
2014Einfluss von modifizierter Atmosphärenverpackung und Lagertemperatur auf die Haltbarkeit und Qualität teilgebackener BrötchenRüegg, Nadine; Kinner, Mathias; Kündig, René; Kleinert, Michael; Yildirim, Selçuk
2014Texture of baked goodsKinner, Mathias; Popp, Martin; Bongartz, Annette; Kleinert, Michael
2014Novel bio-ingredient containing folate and B12 by fermentation of co-cultures of lactic acid bacteria and propionibacteria for use in bakery productsLacroix, Christophe; Sych, Janice Marie; Miescher Schwenninger, Susanne; Kleinert, Michael
2014Rohstoff-, Prozess- und Produktqualität : Erfolgsfaktoren für das Brot der ZukunftKleinert, Michael
2014Optimale VerpackungRüegg, Nadine; Yildirim, Selçuk; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael
14-Nov-2013Guiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overviewSych, Janice Marie; Kinner, Mathias; Popp, Martin; Miescher Schwenninger, Susanne; Bongartz, Annette, et al
Jun-2013Optimisation of gluten-free pasta – improvement of the nutritional qualityFlury, Christine; Kinner, Mathias; Yildirim, Selçuk; Kleinert, Michael; Schönlechner, Regine
Jun-2013Use of an oxygen scavenger to prolong the shelf life of part baked breadKündig, Rene; Renke, Nadine; Wahrenberger, Priska; Kleinert, Michael; Kinner, Mathias, et al
Results 1-15 of 29 (Search time: 0.004 seconds).