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10-Mar-2019Dairy consumption and its distribution throughout the day in the Swiss language regions : results from the national nutrition survey menuCHInanir, Dilara; Kaelin, Ivo; Müller, Claudia; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie
Oct-2013A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale cateringMüller, Claudia; Grabherr, Patrizia Margrith; Ott, Thomas; Brombach, Christine; Hauck, René
Mar-2013Benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der GemeinschaftsgastronomieGrabherr, Patrizia Margrith; Ott, Thomas; Brombach, Christine; Hauck, René; Müller, Claudia
2013Calorie labeling of menus : a feasibility study in a university cafeteriaSych, Janice Marie; Brombach, Christine; Müller, Claudia; Fotouhinia, Maryam
Mar-2012Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer GemeinschaftsgastronomieGrabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine; Müller, Claudia
Mar-2012Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer InstitutionenSchuh, Katrin; Böhm, Volker; Seidel, Kathrin; Brombach, Christine; Müller, Claudia, et al
2012Wädenswiler Barometer : ein Bewertungstool für die GemeinschaftsgastronomieBrombach, Christine; Wegmann, Lara; Müller, Claudia
18-Mar-2011Feasibility-Test eines für die Schweiz entwickelten Online-WiegeprotokollsMüller, Claudia; Good, Stephanie; Brombach, Christine
2011Nachhaltige Ernährung : Menü-Nachhaltigkeits-IndexMüller, Claudia; Grabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine
2010Development of an online food frequency questionnaire for SwitzerlandBrombach, Christine; Böttcher, Normen; Good, Stephanie; Meier, Sibylle; Müller, Claudia, et al