Search


Results 3286-3300 of 3695 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2005Simulation der Logistik im Betrieb am Beispiel eines SpitalsBurkhard, Marcel
2005Recombinant chlorobenzene dioxygenase from Pseudomonas sp. P51: a biocatalyst for regioselective oxidation of aromatic nitrilesYildirim, Selçuk; Franko, Telma T.; Wohlgemuth, Roland; Kohler, Hans-Peter E.; Witholt, Bernard; Schmid, Andreas
2005Marktchancen von GemüseneuheitenMathis, Alex
2005Das Mistelpräparat Iscucin-Herstellung, Analytik, Wirkung in vitroZuzak, T.; Rist, L.; Viviani, A.; Pally, Jenny; Mol, C.; Riegert, U.; Meyer, U.
2005Parity violation in chiral molecules : talk at the Telluride Workshop on "vibrational dynamics in condensed and gas phase"Stohner, Jürgen; Quack, Martin
2005Characterization of the TGN exit signal of the human mannose 6-phosphate uncovering enzymeNair, Prashant; Schaub, Beat E.; Huang, Kai; Chen, Xiang; Murphy, Robert F.; Griffith, Janice M.; Geuze, Hans J.; Rohrer, Jack
2005Kurzfristig gedacht ...Hilber, Urs
2005Forschungsprojekt AlgenrasenfilterGraber, Andreas; Junge, Ranka
2005Die Weintypisierung als NavigationshilfeBernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo
2005Current rectification in a Langmuir−Schaefer monolayer of fullerene-bis-[4-diphenylamino-4‘ ‘-(N-ethyl-N-2‘ ‘‘-ethyl)amino-1,4-diphenyl-1,3-butadiene] malonate between Au electrodesHonciuc, Andrei; Jaiswal, Archana; Gong, Aijun; Ashworth, Kimba; Spangler, Charles W.; Peterson, Ian R.; Dalton, Larry R.; Metzger, Robert M.
2005Bedeutung des Trübungs- und Feststoffmanagement für die WeinbereitungHühn, Tilo; Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Fiselier, Kathrin; Galli, Jérôme; Hämmann, Andreas; Gerber, Oliver
2005Integrierte Pflanzsysteme : Stauden plus EinsaatenFöhn, Martina
2005SommernachtstraumFöhn, Martina
2005Integrierte PflanzsystemeFöhn, Martina
2005Antioxidant, pro-oxidant and free radical processes in coffeePascual, Ederlinda; Yeretzian, Chahan; Pirker, Katharina; Goodman, Bernard
Results 3286-3300 of 3695 (Search time: 0.005 seconds).