Issue Date | Title | Involved Person(s) |
2002 | Degradation of coffee flavor compound furfuryl mercaptan in fenton-type model systems | Blank, Imre; Pascual, Ederlinda C.; Devaud, Stéphanie; Fay, Laurent B.; Stadler, Richard H., et al |
2002 | Mikrooxigenation bei Rotweinen mit mittlerem Polyphenolgehalt - Pinot noir und Pinot meunier | Bernath, Konrad; Egli, Thomas; Männle, Frank; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo |
2002 | On-line analysis of coffee roasting off-gas with laser ionisation (REMPI and SPI) mass spectrometry measurement at large scale roasting facilities and on-line determination of the roast degree | Dorfner, Ralph; Ferge, Thomas; Yeretzian, Chahan; Kettrup, Antonius; Zimmermann, Ralf |
2002 | In-mouth aroma : breath-by-breath analysis of nose space by PTR-MS while drinking coffee | Graus, Martin; Yeretzian, Chahan; Jordan, Alfons; Lindinger, Werner |
2002 | Extraktionspotenzial roter Trauben : Bedeutung des Anbaus und Auswirkungen auf die Weinqualität | Flüeler, Thomas |
2001 | Characterisation of the aroma of green mexican coffee and identification of mouldy/earthy defect | Cantergiani, Ennio; Brevard, Hugues; Krebs, Yves; Feria-Morales, Alejandro; Amado, Rentato, et al |
2000 | Relevanz von analytischen Daten als Entscheidungsgrössen in der oenologischen Praxis, II : von der alkoholischen Gärung über den biologischen Säureabbau bis zum Ausbau | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo |
2000 | Bag-in-Box : ein hygienisch einwandfreies Gebinde | Gantenbein-Demarchi, Corinne; Rickenbacher, D. |
1999 | Relevanz von analytischen Daten als Entscheidungsgrössen in der oenologischen Praxis, I : von der Traubenannahme bis zum vorgeklärten Most | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo |
1999 | Anthocyangehalt der Traubenbeeren als Parameter zur Bestimmung der Traubenqualität und der Extraktionsintensität | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas; Bättig, Hans; Rudnicki, Fritz; Pfliehinger, Marco, et al |
1999 | Praxisaspekte verschiedener Methoden zur Weinentsäuerung | Flüeler, Thomas; Bill, Roland |
1998 | Oenologische Steuerungsmöglichkeiten in der Weissweinbereitung zur Ausprägung verschiedener Weintypen | Bernath, Konrad; Flüeler, Thomas |
1997 | Einflussfaktoren der vorzeitigen und untypischen Weinalterung | Hühn, Tilo; Sponholz, Wolf-Rüdiger; Gafner, Jürg |
1997 | On-line monitoring of food volatiles by laser ionization mass spectroscopy (REMPI_TOFMS) : first results for coffee, tea and cocoa | Zimmermann, Ralf; Heger, Hans Jörg; Dorfner, Ralph; Yeretzian, Chahan; Kettrup, Antonius, et al |
1996 | Application of laser ionization mass spectrometry for on-line monitoring of volatiles in the headspace of food products : roasting and brewing of coffee | Zimmermann, Ralf; Heger, Hans Jörg; Yeretzian, Chahan; Nagel, Holger; Boesl, Ulrich |