Search


Results 2431-2445 of 2929 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleInvolved Person(s)
Apr-2012Method for preserving cell density and viability in two-phase, fed-batch CHO cultureRothe, Sebastian; Ries, Christoph; Eibl, Dieter; Walsh, Kieron; Hohenauer, Wolfgang
15-Mar-2012Welche Strategien zur Verpflegung haben Menschen mit Dysphagie, die in Privathaushalten leben? : eine Pilotstudie in der SchweizBrombach, Christine; Bongartz, Annette; Bohlender, Jürg
15-Mar-2012A closer look into German surveys : do overweight and obesity lead to eating disorder in children and adolescents?Kocher, Gilda; Westenhöfer, Joachim; Brombach, Christine
Mar-2012Regionsprofil ViamalaGredig, Hansjürg; Graf, Flurina; Simon, Silvia; Jäger, Georg, et al
Mar-2012Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer GemeinschaftsgastronomieGrabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine; Müller, Claudia
Mar-2012Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer InstitutionenSchuh, Katrin; Böhm, Volker; Seidel, Kathrin; Brombach, Christine; Müller, Claudia; Bender, Ute
Mar-2012Online monitoring of coffee roasting by proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry (PTR-ToF-MS) : towards a real-time process control for a consistent roast profileWieland, Flurin; Gloess, Alexia N.; Keller, Marco; Wetzel, Andreas; Schenker, Stefan; Yeretzian, Chahan
31-Jan-2012Hautpflege für Diabetiker : ein neuer Markt für die Kosmetik?Huber, Petra
2012Spectroscopy of chiral moleculesStohner, Jürgen
2012Hochlagenbegrünung : von der Erfolgskontrolle zur priorisierten HandlungsempfehlungKrüsi, Bertil
2012Structure based design and synthesis of novel MMP inhibitorsRiedl, Rainer; Fischer, Thomas
2012Ernährungssituation in der Schweiz : ErnährungserhebungsmethodenSchmid, Alexandra; Brombach, Christine; Jacob, Sabine; Schmid, Iso; Sieber, Robert; Siegrist, Michael
2012Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von RotweinenHäfele, Martin; Pulver, Daniel; Bernath, Konrad; Lorenzini, Fabrice; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo; Temperli, Theo; Balmer, Michael; Ludwig, Florian; Maurer, Christian; Peterer, Andreas
2012On-line analysis of the coffee roasting process with PTR-ToF-MS : changes in flavor formation for different coffee varietiesGlöss, Alexia N.; Vietri, Anita; Bongers, Sandra; Koziorowski, Thomas
2012Progress on coffee roasting : a process control tool for a consistent roast degree-roas after roastWieland, Flurin; Glöss, Alexia; Keller, Marco; Wetzel, Andreas; Schenker, Stefan; Yeretzian, Chahan
Results 2431-2445 of 2929 (Search time: 0.009 seconds).