Issue Date | Title | Involved Person(s) |
Apr-2012 | Method for preserving cell density and viability in two-phase, fed-batch CHO culture | Rothe, Sebastian; Ries, Christoph; Eibl, Dieter; Walsh, Kieron; Hohenauer, Wolfgang |
15-Mar-2012 | Welche Strategien zur Verpflegung haben Menschen mit Dysphagie, die in Privathaushalten leben? : eine Pilotstudie in der Schweiz | Brombach, Christine; Bongartz, Annette; Bohlender, Jürg |
15-Mar-2012 | A closer look into German surveys : do overweight and obesity lead to eating disorder in children and adolescents? | Kocher, Gilda; Westenhöfer, Joachim; Brombach, Christine |
Mar-2012 | Regionsprofil Viamala | Gredig, Hansjürg; Graf, Flurina; Simon, Silvia; Jäger, Georg, et al |
Mar-2012 | Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie | Grabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine; Müller, Claudia |
Mar-2012 | Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen | Schuh, Katrin; Böhm, Volker; Seidel, Kathrin; Brombach, Christine; Müller, Claudia; Bender, Ute |
Mar-2012 | Online monitoring of coffee roasting by proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry (PTR-ToF-MS) : towards a real-time process control for a consistent roast profile | Wieland, Flurin; Gloess, Alexia N.; Keller, Marco; Wetzel, Andreas; Schenker, Stefan; Yeretzian, Chahan |
31-Jan-2012 | Hautpflege für Diabetiker : ein neuer Markt für die Kosmetik? | Huber, Petra |
2012 | Spectroscopy of chiral molecules | Stohner, Jürgen |
2012 | Hochlagenbegrünung : von der Erfolgskontrolle zur priorisierten Handlungsempfehlung | Krüsi, Bertil |
2012 | Structure based design and synthesis of novel MMP inhibitors | Riedl, Rainer; Fischer, Thomas |
2012 | Ernährungssituation in der Schweiz : Ernährungserhebungsmethoden | Schmid, Alexandra; Brombach, Christine; Jacob, Sabine; Schmid, Iso; Sieber, Robert; Siegrist, Michael |
2012 | Einfluss des Zeitpunkts zur Einleitung des biologischen Säureabbaus auf die Qualität von Rotweinen | Häfele, Martin; Pulver, Daniel; Bernath, Konrad; Lorenzini, Fabrice; Flüeler, Thomas; Hühn, Tilo; Temperli, Theo; Balmer, Michael; Ludwig, Florian; Maurer, Christian; Peterer, Andreas |
2012 | On-line analysis of the coffee roasting process with PTR-ToF-MS : changes in flavor formation for different coffee varieties | Glöss, Alexia N.; Vietri, Anita; Bongers, Sandra; Koziorowski, Thomas |
2012 | Progress on coffee roasting : a process control tool for a consistent roast degree-roas after roast | Wieland, Flurin; Glöss, Alexia; Keller, Marco; Wetzel, Andreas; Schenker, Stefan; Yeretzian, Chahan |