Publikationstyp: | Konferenz: Poster |
Art der Begutachtung: | Peer review (Abstract) |
Titel: | A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale catering |
Autor/-in: | Müller, Claudia Grabherr, Patrizia Margrith Ott, Thomas Brombach, Christine Hauck, René |
Tagungsband: | Resource efficiency, governance and lifestyles : meeting report |
Angaben zur Konferenz: | World Resources Forum 2013, Davos, Switzerland, 6-9 October 2013 |
Erscheinungsdatum: | Okt-2013 |
Verlag / Hrsg. Institution: | World Resource Forum WRF |
Verlag / Hrsg. Institution: | St.Gallen |
ISBN: | 978-3-906177-07-6 |
Sprache: | Deutsch |
Fachgebiet (DDC): | 338.927: Umweltökonomie und nachhaltige Entwicklung 640: Hauswirtschaft und Familienleben |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2295 |
Volltext Version: | Publizierte Version |
Lizenz (gemäss Verlagsvertrag): | Lizenz gemäss Verlagsvertrag |
Departement: | Life Sciences und Facility Management |
Organisationseinheit: | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) |
Enthalten in den Sammlungen: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Dateien zu dieser Ressource:
Es gibt keine Dateien zu dieser Ressource.
Zur Langanzeige
Müller, C., Grabherr, P. M., Ott, T., Brombach, C., & Hauck, R. (2013, October). A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale catering. Resource efficiency, governance and lifestyles : meeting report.
Müller, C. et al. (2013) ‘A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale catering’, in Resource efficiency, governance and lifestyles : meeting report. St.Gallen: World Resource Forum WRF.
C. Müller, P. M. Grabherr, T. Ott, C. Brombach, and R. Hauck, “A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale catering,” in Resource efficiency, governance and lifestyles : meeting report, Oct. 2013.
MÜLLER, Claudia, Patrizia Margrith GRABHERR, Thomas OTT, Christine BROMBACH und René HAUCK, 2013. A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale catering. In: Resource efficiency, governance and lifestyles : meeting report. Conference poster. St.Gallen: World Resource Forum WRF. Oktober 2013. ISBN 978-3-906177-07-6
Müller, Claudia, Patrizia Margrith Grabherr, Thomas Ott, Christine Brombach, and René Hauck. 2013. “A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale catering.” Conference poster. In Resource efficiency, governance and lifestyles : meeting report. St.Gallen: World Resource Forum WRF.
Müller, Claudia, et al. “A user-friendly tool for assessing sustainability of menus in large-scale catering.” Resource efficiency, governance and lifestyles : meeting report, World Resource Forum WRF, 2013.
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.