Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie |
Authors: | Eibl, Dieter |
Published in: | Lebensmittel-Technologie |
Volume(Issue): | 32 |
Issue: | 9 |
Page(s): | 266 |
Pages to: | 268 |
Issue Date: | 1999 |
Publisher / Ed. Institution: | Binkert Medien |
Publisher / Ed. Institution: | Laufenburg |
ISSN: | 0256-6575 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 660.6: Biotechnology 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2250 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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Eibl, D. (1999). Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie. Lebensmittel-Technologie, 32(9), 266–268.
Eibl, D. (1999) ‘Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie’, Lebensmittel-Technologie, 32(9), pp. 266–268.
D. Eibl, “Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie,” Lebensmittel-Technologie, vol. 32, no. 9, pp. 266–268, 1999.
EIBL, Dieter, 1999. Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie. Lebensmittel-Technologie. 1999. Bd. 32, Nr. 9, S. 266–268
Eibl, Dieter. 1999. “Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie.” Lebensmittel-Technologie 32 (9): 266–68.
Eibl, Dieter. “Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie.” Lebensmittel-Technologie, vol. 32, no. 9, 1999, pp. 266–68.
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