Publication type: Contribution to magazine or newspaper
Title: Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie
Authors: Eibl, Dieter
Published in: Lebensmittel-Technologie
Volume(Issue): 32
Issue: 9
Page(s): 266
Pages to: 268
Issue Date: 1999
Publisher / Ed. Institution: Binkert Medien
Publisher / Ed. Institution: Laufenburg
ISSN: 0256-6575
Language: German
Subject (DDC): 660.6: Biotechnology
664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2250
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Chemistry and Biotechnology (ICBT)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Eibl, D. (1999). Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie. Lebensmittel-Technologie, 32(9), 266–268.
Eibl, D. (1999) ‘Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie’, Lebensmittel-Technologie, 32(9), pp. 266–268.
D. Eibl, “Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie,” Lebensmittel-Technologie, vol. 32, no. 9, pp. 266–268, 1999.
EIBL, Dieter, 1999. Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie. Lebensmittel-Technologie. 1999. Bd. 32, Nr. 9, S. 266–268
Eibl, Dieter. 1999. “Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie.” Lebensmittel-Technologie 32 (9): 266–68.
Eibl, Dieter. “Konstruktive und hygienetechnische Anforderungen an Anlagen der Lebensmittelindustrie und Biotechnologie.” Lebensmittel-Technologie, vol. 32, no. 9, 1999, pp. 266–68.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.