Publication type: Conference other
Type of review: Not specified
Title: Erwartungen und Trends der Schweizer Lebensmittelkunden
Authors: Brombach, Christine
Conference details: Tagung - Rotary Club Illnau, Illnau, 30. Januar 2015
Issue Date: 2015
Language: German
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/2051
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Brombach, C. (2015). Erwartungen und Trends der Schweizer Lebensmittelkunden. Tagung - Rotary Club Illnau, Illnau, 30. Januar 2015.
Brombach, C. (2015) ‘Erwartungen und Trends der Schweizer Lebensmittelkunden’, in Tagung - Rotary Club Illnau, Illnau, 30. Januar 2015.
C. Brombach, “Erwartungen und Trends der Schweizer Lebensmittelkunden,” in Tagung - Rotary Club Illnau, Illnau, 30. Januar 2015, 2015.
BROMBACH, Christine, 2015. Erwartungen und Trends der Schweizer Lebensmittelkunden. In: Tagung - Rotary Club Illnau, Illnau, 30. Januar 2015. Conference presentation. 2015
Brombach, Christine. 2015. “Erwartungen und Trends der Schweizer Lebensmittelkunden.” Conference presentation. In Tagung - Rotary Club Illnau, Illnau, 30. Januar 2015.
Brombach, Christine. “Erwartungen und Trends der Schweizer Lebensmittelkunden.” Tagung - Rotary Club Illnau, Illnau, 30. Januar 2015, 2015.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.