Please use this identifier to cite or link to this item:
https://doi.org/10.21256/zhaw-17852
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Hühn, Tilo | - |
dc.contributor.author | Flüeler, Thomas | - |
dc.contributor.author | Dossenbach, Sandro | - |
dc.contributor.author | Gerber, Oliver | - |
dc.contributor.author | Kneubühl, Markus | - |
dc.contributor.author | Bernath, Konrad | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-08T08:19:03Z | - |
dc.date.available | 2019-08-08T08:19:03Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17852 | - |
dc.language.iso | de | de_CH |
dc.publisher | ZHAW Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften | de_CH |
dc.relation.ispartof | Transfer | de_CH |
dc.rights | Licence according to publishing contract | de_CH |
dc.subject.ddc | 663: Getränketechnologie | de_CH |
dc.title | Saftgewinnung aus enzymatisch geschälten Orangen | de_CH |
dc.type | Beitrag in Magazin oder Zeitung | de_CH |
dcterms.relation | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/21117 && TRANSFER, Ausgabe 3/2012 | de_CH |
dcterms.type | Text | de_CH |
zhaw.departement | Life Sciences und Facility Management | de_CH |
zhaw.organisationalunit | Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI) | de_CH |
dc.identifier.doi | 10.21256/zhaw-17852 | - |
zhaw.funding.eu | No | de_CH |
zhaw.issue | 3 | de_CH |
zhaw.originated.zhaw | Yes | de_CH |
zhaw.pages.start | 3 | de_CH |
zhaw.publication.status | publishedVersion | de_CH |
zhaw.volume | 2012 | de_CH |
zhaw.webfeed | LM-Prozessentwicklung | de_CH |
zhaw.author.additional | No | de_CH |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2012_Saftgewinnung aus enzymatisch geschälten Orangen_TRANSFER.pdf | 203.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
Hühn, T., Flüeler, T., Dossenbach, S., Gerber, O., Kneubühl, M., & Bernath, K. (2012). Saftgewinnung aus enzymatisch geschälten Orangen. Transfer, 2012(3), 3. https://doi.org/10.21256/zhaw-17852
Hühn, T. et al. (2012) ‘Saftgewinnung aus enzymatisch geschälten Orangen’, Transfer, 2012(3), p. 3. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-17852.
T. Hühn, T. Flüeler, S. Dossenbach, O. Gerber, M. Kneubühl, and K. Bernath, “Saftgewinnung aus enzymatisch geschälten Orangen,” Transfer, vol. 2012, no. 3, p. 3, 2012, doi: 10.21256/zhaw-17852.
HÜHN, Tilo, Thomas FLÜELER, Sandro DOSSENBACH, Oliver GERBER, Markus KNEUBÜHL und Konrad BERNATH, 2012. Saftgewinnung aus enzymatisch geschälten Orangen. Transfer. 2012. Bd. 2012, Nr. 3, S. 3. DOI 10.21256/zhaw-17852
Hühn, Tilo, Thomas Flüeler, Sandro Dossenbach, Oliver Gerber, Markus Kneubühl, and Konrad Bernath. 2012. “Saftgewinnung aus enzymatisch geschälten Orangen.” Transfer 2012 (3): 3. https://doi.org/10.21256/zhaw-17852.
Hühn, Tilo, et al. “Saftgewinnung aus enzymatisch geschälten Orangen.” Transfer, vol. 2012, no. 3, 2012, p. 3, https://doi.org/10.21256/zhaw-17852.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.