Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorInanir, Dilara-
dc.contributor.authorKaelin, Ivo-
dc.contributor.authorMüller, Claudia-
dc.contributor.authorRohrmann, Sabine-
dc.contributor.authorSych, Janice Marie-
dc.date.accessioned2019-07-25T07:12:15Z-
dc.date.available2019-07-25T07:12:15Z-
dc.date.issued2019-03-10-
dc.identifier.isbn978-3-88749-260-1de_CH
dc.identifier.urihttps://www.dge.de/fileadmin/public/doc/wk/2019/DGE-Proc-Germ-Nutr-Soc-Vol-25-2019.pdfde_CH
dc.identifier.urihttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/17715-
dc.language.isoende_CH
dc.publisherDeutsche Gesellschaft für Ernährungde_CH
dc.rightsLicence according to publishing contractde_CH
dc.subject.ddc613.2: Diätetikde_CH
dc.subject.ddc614: Public Health und Gesundheitsförderungde_CH
dc.titleDairy consumption and its distribution throughout the day in the Swiss language regions : results from the national nutrition survey menuCHde_CH
dc.typeKonferenz: Sonstigesde_CH
dcterms.typeTextde_CH
zhaw.departementLife Sciences und Facility Managementde_CH
zhaw.organisationalunitInstitut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)de_CH
zhaw.publisher.placeBonnde_CH
zhaw.conference.details56.Wissenschaftlichen Kongress Deutsche Gesellschaft für Ernährung, Giessen, Deutschland, 19.-21. März 2019de_CH
zhaw.funding.euNode_CH
zhaw.originated.zhawYesde_CH
zhaw.publication.statuspublishedVersionde_CH
zhaw.volume25de_CH
zhaw.publication.reviewPeer review (Abstract)de_CH
zhaw.title.proceedingsLebensjahre in Gesundheit – was leistet die Ernährung? : Abstractband zum 56.Wissenschaftlichen Kongressde_CH
zhaw.webfeedLM-Technologiede_CH
zhaw.webfeedHealth Research Hub (LSFM)de_CH
zhaw.webfeedErnährungde_CH
zhaw.funding.zhawWas isst die Schweiz?de_CH
zhaw.author.additionalNode_CH
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.